Μάρκος Σεφερλής: Όλες αυτές οι παρουσιάστριες ήταν αδιάφορες; Τότε δεν τους ενοχλούσε;

Μάρκος Σεφερλής: Όλες αυτές οι παρουσιάστριες ήταν αδιάφορες; Τότε δεν τους ενοχλούσε;

Στο πλατό του Όλα Γκουντ βρέθηκε καλεσμένος ο Μάρκος Σεφερλής προκειμένου να συναντήσει τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε με λόγο αιχμηρό σε όσους θέλησαν αυτή τη χρονιά να τον «χτυπήσουν» με αφορμή την κωμική σειρά Super Mammy στον ΑΝΤ1.

«Έχεις καταλάβει γιατί σου την πέσανε για το Super Mammy, ρε Μάρκο;» αναρωτήθηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας δίνοντας πάσα στον καλεσμένο του να δώσει σαφή απάντηση.

«Για αυτό ήρθα, για να μου πείτε εσείς! Εσείς είστε μες στον χώρο αυτόν, κάνετε την δουλειά αυτήν, συνάδελφοι σας μου την πέφτουν γιατί δεν μου την πέφτει το κοινό.

Το κοινό δόξα των Θεώ είναι τόσα χρόνια δίπλα μου και με ακολουθεί σε ότι κάνω. Από κει και πέρα αυτά που ακούγονται, ακούγονται από συγκεκριμένους ανθρώπους και για συγκεκριμένους λόγους. Εσείς που είστε μες στα πράγματα τους ξέρετε πάρα πολύ καλά και είμαι εδώ να ακούσω την άποψη σας, να μου πείτε γιατί μου την πέφτουν. Αυτό που κάνω εγώ είναι τον κόσμο να γελάει. Δόξα τω Θεό...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα