Σασμός: Το μυστικό του Αστέρη μένει ανάμεσα στο Μαθιό και τη Μαρίνα!

Σασμός: Το μυστικό του Αστέρη μένει ανάμεσα στο Μαθιό και τη Μαρίνα!

Ο Αστέρης θα υποβληθεί σε χειρουργείο αφού είναι συμβατός δότης κι έτσι η Αργυρώ να πάρει το νεφρό του. Η Μαρίνα είναι η μόνη που αρχικά γνωρίζει ποιος είναι ο δότης και παρά την πρώτη αρνητική της αντίδραση, αντιλαμβανόμενη πως δεν έχει άλλη λύση, το δέχεται με την προϋπόθεση να μην το μάθει ποτέ η κόρη της. Με τον Αστέρη να προβαίνει σε μια κίνηση «θυσίας» για την Αργυρώ θα ρίξει αυλαία ο πρώτος κύκλος της σειράς.

Δεν θα είναι όμως και τόσο εύκολο καθώς πέρα από την επικινδυνότητα της κατάστασης, ο Αστέρης θα πρέπει να μεταβεί στην Αθήνα για το χειρουργείο κι έτσι πρέπει να βρει μια δικαιολογία προκειμένου να λείψει. Ο Αστέρης λοιπόν θα αποκαλύψει στον Μαθιό τα σχέδιά του. «Θα πρέπει να πάω στην Αθήνα για το χειρουργείο της Αργυρώς και θέλω τη βοήθεια σου. θα πρέπει να λείψω κάποιες μέρες λόγω της επέμβασης. Σκέφτομαι να πούμε ότι θα πάμε στην Ιταλία για μια δουλειά, να δούμε ίσως κάποια μηχανήματα», του λέει.

Η αντίδραση του Μαθιού στην αρχή είναι αρνητική. «Το έχεις σκεφτεί αυτό που πας να κάνεις;», τον ρωτάει, όμως αφού τον βλέπει αποφασισμένο, συμφωνεί με το σχέδιό του. «Άστο πάνω μου, θα το κανονίσω εγώ με τη μάνα, δεν θα καταλάβει πράμα», τον καθησυχάζει. Έτσι το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή με τον Μαθιό να μην αποκαλύπτει την αλήθεια ούτε στη Βασιλική. Τα δυο αδέρφια φεύγουν για την Αθηνά και ο Αστέρης νιώθει ανακουφισμένος που θα καταφέρει να σώσει την Αργυρώ με το μυστικό να μένει ανάμεσα σε εκείνον, το Μαθιό και τη Μαρίνα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα