Υπόθεση Πάτρας: Χαμός στο Πρωινό για τις μπυρίτσες την Τσικνοπέμπτη

Υπόθεση Πάτρας: Χαμός στο Πρωινό για τις μπυρίτσες την Τσικνοπέμπτη

Ένταση επικράτησε στο Πρωινό ανάμεσα στο Γιώργο Λιάγκα και στον Τάσο Τεργιάκη με αφορμή μια φωτογραφία ντοκουμέντο από την υπόθεση στην Πάτρα.

«Θυμάστε ότι είχαμε δύο αποκαλύψεις εδώ στην εκπομπή μας. Πρώτον για το περιβόητο γλέντι της κ. Ελένης σε ταβέρνα και βγήκαν και μίλησαν δύο στην εκπομπή μας, που ήταν εκεί. Είπαν όταν είδαμε την χαροκαμμένη γιαγιά να χορεύει ζεϊμπέκικο κι όλο το τραπέζι να χειροκροτά και να χτυπά παλαμάκια, σηκωθήκαμε και φύγαμε. Βγήκε η κ. Ελένη και το διέψευσε. Αφού το λέει, εγώ να το πιστέψω. Είχαμε πει ότι και ένα μήνα και κάτι μετά το θάνατο της Τζωρτζίνας, είχαν πάει για να διασκεδάσουν Τσικνοπέμπτη.
 
Πάλι βγήκαν να μας διαψεύσουν ότι λέμε ψέματα κι ότι αυτή οικογένεια θρηνούσε και δεν λέμε ψέματα. Ο καθένας βέβαια θρηνεί με το δικό του τρόπο. Άλλος χορεύοντας ζεϊμπέκικο κι άλλος τρώγοντας παϊδάκια.» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Τάσος Τεργιάκης δεν συμφώνησε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνεται όταν πενθείς κι οι δυο τους συνέχισαν ... Δείτε ΕΔΩ τον έντονο διάλογο