Τελικός MasterChef: Τα πρώτα λόγια του νικητή Παναγιώτη Κουμουνδούρου

Τελικός MasterChef: Τα πρώτα λόγια του νικητή Παναγιώτη Κουμουνδούρου

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 6 και βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star» για να μοιραστεί την εμπειρία του στο reality μαγειρικής και να μιλήσει για το πώς βιώνει πλέον την νίκη του!

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι έχω κερδίσει, θέλω λίγο τον χρόνο μου για να το καταλάβω. Νιώθω τέλεια, υπέροχα, έζησα όλο το παιχνίδι. Ήταν φανταστική εμπειρία. Ολοκληρώθηκε στο 100%, πήρα και το έπαθλο, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Μπήκα μέσα στο παιχνίδι και… χάος. Ήμουν αγχωμένος με τις κάμερες. Βρήκα τα βήματα μου μετά τους 15. Κατάλαβα μετά πως πρέπει να πάει…» ανέφερε αρχικά.

 Όσον αφορά την Καλλιόπη είπε τα εξής «Η Καλλιόπη είναι μαχήτρια, το πάλεψε και το ήθελε πάρα πολύ, ο αγαπάει και φαίνεται. Χωρίς πλάκα είναι terminator. Στις αντιγραφές το κεφάλι της λειτουργεί άψογα, εγώ είμαι περισσότερο free style. Με το που κατάλαβα ότι κέρδισα ενθουσιάστηκα!»

«Το πρώτο δίμηνο ήταν το πιο δύσκολο, η προσαρμογή στο σπίτι, σου έλειπε ο έξω κόσμος. Έμενα αμέτοχος μέσα στο σπίτι και γέλαγα. Δεν έπαιρνα μέρος. Είπα πολλές φορές ότι θέλω να φύγω. Ο στόχος με κράτησε μέσα στο παιχνίδι, να φτάσω τελικό. Μου κόστισαν οι αποχωρήσεις των φίλων μου» εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα