Αυτή είναι η νέα κριτική επιτροπή του GNTM 5!

To GNTM 5 επιστρέφει ολοκαίνουργιο και αρκετά ανανεωμένο. Με την Βίκυ Καγιά και το τρέιλερ του διαγωνισμού μόδας να διατυμπανίζουν την «ολική επαναφορά» του προγράμματος, όλοι αναμέναμε την ανακοίνωση του Star για τη νέα κριτική επιτροπή και τα πρόσωπα του τηλεοπτικού project. Η στιγμή αυτή έφτασε και το πρωινό του Star, Breakfast@Star, ανέλαβε να μας ανακοινώσει και να μας συστήσει τα νέα πρόσωπα του GNTM.

To GNTM 5 ξεκίνησε, λοιπόν, τα γυρίσματά του και η πρώτη audition πραγματοποιήθηκε παρουσία όλων των νέων συντελεστών και ενός ρόλου έκπληξη.

Σύμφωνα με το Breakfast@Star, η νέα κριτική επιτροπή του GNTM 5, αποτελείται από τη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα, τον Τάσο Σοφρωνίου και την Σοφία Χατζηπαντελή, σε ρόλο guest. Η Βίκυ Καγιά γνωρίζει πολύ καλά τι θα πει να αναζητάς το νέο top model της Ελλάδας, ενώ ο Γιώργος Καράβας θα συνεχίσει να εμφανίζεται στους δέκτες μας από άλλο μετερίζι, αφού πλέον θα κάθεται στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής. Ο προηγούμενος ρόλος του, αυτός του coach, δεν έχει βρει ακόμα επισήμως τον αντικαταστάτη του.

 Ποια είναι τα νέα πρόσωπα

O Τάσος Σοφρωνίου είπε τελικά το «ναι» και θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του GNTM 5. Ο coach της παλαιότερης εκδοχής του Greece’s Next Top Model στον ANT1, θα βρεθεί τώρα δίπλα στην Βίκυ Καγιά, αφού διαθέτει τεράστια εμπειρία στον χώρο της μόδας και είχε προκαλέσει αίσθηση με την παρουσία του σε επεισόδιο του προηγούμενου κύκλου του GNTM.

H Σοφία Χατζηπαντελή τώρα, θα βρεθεί στο GNTM 5 ως special guest κριτής για τη φάση των auditions. Το διεθνούς φήμης μοντέλο με ελληνοκυπριακή καταγωγή, θα βοηθήσει με τη συμμετοχή της τους υπόλοιπους κριτές να καταλήξουν στις γυναίκες που θα καταφέρουν να μπουν στη συνέχεια στο σπίτι του GNTM. Μένει να δούμε αν η θέση της θα βρει μόνιμο αντικαταστάτη, ή αν θα διατηρηθεί σε μια συνθήκη special guest με διαφορετικό καλεσμένο σε κάθε δοκιμασία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα