Σασμός: Το μυστικό της Αργυρώς αποκαλύπτεται - Ο γάμος αναβάλλεται

Σασμός: Το μυστικό της Αργυρώς αποκαλύπτεται - Ο γάμος αναβάλλεται

Η Μαρίνα χαμογελάει ξανά, μετά από καιρό. Η Αργυρώ αγκαλιάζει σφιχτά την μαμά της, ευτυχισμένη που την βλέπει να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της.

Βέβαια, η ίδια δε της έχει αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό…

Η μεγάλη αυτή ημέρα πλησιάζει! Ο αρραβώνας της Μαρίνας και του Αντώνη αποτελεί θέμα συζήτησης σε όλο το χωριό, με τις ετοιμασίες να ξεκινούν. Το ζευγάρι έχει πάρει την μεγάλη απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Πριν από αυτό, όμως, ο Αντώνης της ανακοινώνει πως πρώτα θα την αρραβωνιαστεί, για να πάρει τις ευλογίες της γιαγιάς Ειρήνης.

Ο αρραβώνας της Μαρίνας και του Αντώνη θα πραγματοποιηθεί στο σπίτι των Βρουλάκηδων. Ο στολισμός είναι μοναδικός και οι πρώτοι καλεσμένοι καταφθάνουν. Μόνο που τα γεγονότα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν.

Το μυστικό της Αργυρώς αποκαλύπτεται. Η Μαρίνα μαθαίνει πως η κόρη της πάσχει από νεφροπάθεια και πως κινδυνεύει να πεθάνει. Η χαρούμενη αυτή ημέρα, μαυρίζει σε δευτερόλεπτα. Ο πόνος την κυριεύει και ο τρόμος πως θα χάσει και το άλλο της παιδί, την πνίγει.

Ο γάμος αναβάλλεται. Η Αργυρώ πρέπει να γίνει καλά. Η Μαρίνα κάνει τα πάντα για να βρεθεί συμβατός δότης για το παιδί της. Ο Άγγελος στέκεται δίπλα στην οικογένεια, προσπαθώντας να τους παρηγορήσει όλους όπως μπορεί.