Survivor: Άναψαν τα αίματα για άλλη μια φορά ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Τάκη Καραγκούνια

Survivor: Άναψαν τα αίματα για άλλη μια φορά ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Τάκη Καραγκούνια

Όλοι λένε ότι είμαι σούπερ ουάου στις κατασκευές, σούπερ φοβερός στην επιβίωση γιατί φέρνω φαγητό και φτιάχνω πράγματα, είμαι συνεργάσιμος, είμαι σούπερ δυνατός στα αγωνίσματα και φέρνω νίκες και δεν πεινάμε. Οκ, τελικά ποιο είναι το θέμα μαζί μου;

Τα αίματα άναψαν για άλλη μια φορά ανάμεσα σε  Άρη Σοϊλέδη και Τάκη Καραγκούνια και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια!

Αφορμή αυτή την φορά ήταν η παραμονή του Τάκη στο Survivor και τα όσα δήλωσε ο παίκτης της μπλε ομάδας στο τελευταίο συμβούλιο περί παρακίνησης των παικτών από τον Άρη Σοϊλέδη, κάτι το οποίο έκαναν τον γνωστό ποδοσφαιριστή έξω φρενών.

«Όλοι λένε ότι είμαι σούπερ ουάου στις κατασκευές, σούπερ φοβερός στην επιβίωση γιατί φέρνω φαγητό και φτιάχνω πράγματα, είμαι συνεργάσιμος, είμαι σούπερ δυνατός στα αγωνίσματα και φέρνω νίκες και δεν πεινάμε. Οκ, τελικά ποιο είναι το θέμα μαζί μου;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Τάκης Καραγκούνιας. «Το μόνο σίγουρο είναι ένα! Έχει καταφέρει ο Άρης Σοϊλέδης μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα να κάνουν το σχεδιάγραμμα τους, να προσπαθούν να με βγάλουν φάουλ ότι δεν δέχομαι την άποψη και την γνώμη κάποιου».

 «Ακούστηκαν πολύ βαριά πράγματα από το στόμα του Τάκη. Για μένα η λέξη υπήκοος και πως παρακινώ εγώ ψηφοφορίες ακούγονται στα αυτιά μου πολύ βαριές κουβέντες. Μάλλον δεν το φίλτραρε στο μυαλό του πριν το πει. Δεν μου άρεσε καθόλου και με βρίσκει απέναντι του. Πρώτα από όλα προσβάλλει τα παιδιά και μετά προσβάλλει και εμένα» τόνισε, λίγο νωρίτερα, ο Άρης Σοϊλέδης με σαφήνεια στο Survivor του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα