Η στιγμή που η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή – Η μάρτυρας που άκουσε τα πάντα από το τηλέφωνο μιλά στο Τούνελ

Η στιγμή που η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή – Η μάρτυρας που άκουσε τα πάντα από το τηλέφωνο μιλά στο Τούνελ

Η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε και μίλησε με τη γυναίκα που συνομιλούσε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία περιέγραψε τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής της Παρασκευής 25 Φεβρουαρίου, η Αγγελική Νικολούλη συνομίλησε με τη μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών, όταν η ίδια θέλησε να παρέμβει και να δώσει τις δικές τις απαντήσεις. Η Ρούλα, στην πρώτη της ζωντανή τηλεοπτική συνέντευξη, απάντησε σε ερωτήματα που τέθηκαν τόσο από τους καλεσμένους της εκπομπής και τους τηλεθεατές, όσο και από την Αγγελική Νικολούλη.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής παρέμβασής της και ενώ περιέγραφε λεπτό προς λεπτό τη στιγμή που έπαθε ανακοπή η Τζωρτζίνα, επικαλέστηκε μία μάρτυρα: «Ήμουν ξύπνια. Μιλούσα στο τηλέφωνο και όταν φτάσει στην ανάκριση θα έρθει μάρτυρας. Λέω το μηχάνημα πάλι χτυπάει, κάτι δεν πάει καλά. Πάω να φωνάξω τους γιατρούς, έχει ανεβασμένους παλμούς και χαμηλό οξυγόνο. Εκείνη την ώρα κλείνω το τηλέφωνο, κάνω να σηκωθώ και το παιδί πετάχτηκε και έπεσε πίσω. Το ίδιο πράγμα ακριβώς που μου έκανε και η Μαλένα».

Η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε και συνομίλησε με τη μάρτυρα, η οποία περιέγραψε τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν. 

διαβάστε αναλυτικά και δείτε το βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα