Σασμός: Νέος έρωτας χτυπά την πόρτα της Αργυρώς!

Σασμός: Νέος έρωτας χτυπά την πόρτα της Αργυρώς!

Νέος έρωτας χτυπά την πόρτα της Αργυρώς!

Η χαροκαμένη Αργυρώ στον «Σασμό» θα βρει παρηγοριά στην αγκαλιά άλλου άντρα, προσπαθώντας να διαγράψει από τη ζωή της τον Αστέρη που έστειλε στον άλλο κόσμο τον αδερφό της.

Τόσο η Μαρίνα όσο και η Αργυρώ μη αντέχοντας πια τη βία που έχει ξεσπάσει, και βλέποντας τη ζωή τους να βουλιάζει καθημερινά παίρνει μία μεγάλη απόφαση να φύγουν όσο μακριά γίνεται.  Οι δυο τους  πλέον αναζητούν μία άλλη ζωή. Άγνωστοι μεταξύ αγνώστων. Μόνο που εκεί η Αργυρώ θα γνωρίσει τον άντρα που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα. Το TV σίριαλ έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Τα βήματα της Μαρίνας με την Αργυρώ τις οδηγούν στα Γιάννενα .Εκεί προσπαθούν με νύχια και με δόντια να ορθοποδήσουν. Φεύγουν από τον τόπο τους και από την άνεση του σπιτιού τους, χωρίς να πάρουν τίποτα μαζί τους και οι πρώτες μέρες τους  εκεί είναι δραματικές. Με πολύ κόπο και πείσμα, προσπαθούν να ξεπεράσουν όλα όσα τις σημάδεψαν, όμως δύσκολα τα καταφέρνουν.

Η Αργυρώ κλείνεται στον εαυτό της, μένει συνεχώς δίπλα στη μάνα της, χωρίς να έχει διάθεση να αντικρίσει τον έξω κόσμο. Η Μαρίνα αρχίζει να ανησυχεί, βλέποντας την κατάσταση του παιδιού της. Η Αργυρώ, δεν δείχνει και δεν είναι καλά. Αδυνατίζει, χάνει τις δυνάμεις της, αισθάνεται καταπονημένη, ψυχικά και σωματικά.

 Αρχίζει να έχει δύσπνοια, άγχος και πόνο στο θώρακα. Η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να πάνε στο γιατρό. Αργυρούλα. ελα σε παρακαλώ να πάμε στο γιατρό, να μας πει μία γνώμη. Ο Τόπος έχει υγρασία, δεν είναι σαν την Κρήτη μπορεί να μην Αντέχεις το κλίμα βρε Αργυρώ μου.

Η Αργυρώ, συνέχεια το καθυστερεί, μέχρι τη στιγμή που καταρρέει.  Η Μαρίνα, γεμάτη αγωνία, καλεί ταξί και την πηγαίνει στο νοσοκομείο που αρχίζει να κάνει μία σειρά από εξετάσεις αιματολογικές αλλά και απεικονιστικές .Eκεί θα γνωρίσει τον άντρα που θα της αλλάξει για πάντα τη ζωή .

 Ο Σταύρος σώζει την Αργυρώ και εκείνη τον ερωτεύεται
Πρόκειται για το Σταύρο ένα τριαντάχρονο, όμορφο γιατρό, που από την πρώτη στιγμή που θα την αντικρίσει, θα αισθανθεί την καρδιά του να χτυπά δυνατά. Ο Σταύρος, θα δώσει μεγάλο αγώνα για τη ζωή της Αργυρώς και παρά τις πρώτες αντιρρήσεις της, θα μείνει κοντά της. θα τη διεκδικήσει και θα καταφέρει να τον ερωτευτεί .

Όταν μάλιστα μάθει το λόγο που η Αργυρώ δεν θέλει να κάνει σχέση μαζί του, όταν μάθει όλη την αλήθεια για τη ζωή της για το παρελθόν της τότε ο Σταύρος όχι μόνο δεν θα κάνει πίσω, αλλά της ορκίζεται ότι θα την αγαπάει για πάντα και ότι αυτός θα της δώσει την ευτυχία που της χρωστά η ζωή. Θα καταφέρει η Αργυρώ να ξεπεράσει τον Αστέρη;

Ποιος ηθοποιός υποδυθεί τον Σταύρο στοn Σασμό;
 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Σταύρο, θα είναι ο Γιώργος Χριστοδούλου.

daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα