Σασμός: Ο Πετρής πέφτει νεκρός, η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση και ο Αστέρης στη φυλακή. Βίντεο

Σασμός: Ο Πετρής πέφτει νεκρός, η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση και ο Αστέρης στη φυλακή. Βίντεο

Ο έρωτας έρχεται σε κόντρα με την βεντέτα, η οποία μοιάζει να «πνίγει» τα όποια αισθήματα ανθίζουν στον «Σασμό», όπου η δύναμη της κρητικής παράδοσης γοητεύει τον τηλεθεατή μαζί με το δυνατό σενάριο, τις συγκλονιστικές ερμηνείες και τα μοναδικά τοπία. Ο Πετρής αναμένεται να πέσει νεκρός στο σημερινό επεισόδιο και ήδη οι χρήστες του Twitter έχουν ξεκινήσει ν' αποχαιρετούν τον ηθοποιό Κώστα Νικούλι. 

Πιο αναλυτικά, ο Αστέρης αναζητά τον Πέτρο για να εξηγηθούν, σε μια συνάντηση που μπορεί να γίνει το χειρότερο, την ίδια στιγμή που όλο το υπόλοιπο χωριό γιορτάζει τον γάμο της Θοδώρας. Όταν ο Αστέρης εντοπίζει τον Πέτρο με τη Σεμίνα, τον αρπάζει και λογομαχεί μαζί του, φωνάζοντάς του πώς τολμά να κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού σκότωσε τον Στεφανή, και να λέει διαρκώς ψέματα. Ο Πέτρος, που διαισθάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης, ζητά από τη Σεμίνα ν' απομακρυνθεί κι εκείνη μπαίνει στο αυτοκίνητο.

Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια. Ο Πέτρος, για να τρομάξει τον Αστέρη, βγάζει το όπλο και πυροβολεί στον αέρα. Τυφλωμένος από οργή, ο Αστέρης βγάζει το δικό του όπλο και πυροβολεί κι αυτός στον αέρα. Μόνο που η σκληρή και απάνθρωπη μοίρα κι αυτή τη φορά βάζει το κακούργο χέρι της. Η σφαίρα του Αστέρη χτυπάει στο καπό του αυτοκινήτου, εξοστρακίζεται και βρίσκει κατάκαρδα τον Πέτρο. Ο θάνατός του είναι ακαριαίος. 

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα