Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Το τελευταίο χαρτί του Στάθη για να αποτρέψει τον γάμο της Ιουλίας

Το spoiler για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς», που έδωσε η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, αφορά τον γάμο της Ιουλίας με τον Κουράκο. Στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε τον Στάθη να βρίσκει την Ιουλία, ενώ εκείνη κάνει ιππασία και να της λέει ότι ακόμα την αγαπάει και μόλις περπατήσει η γυναίκα του θα την χωρίσει. Η Ιουλία τον κατακεραυνώνει τονίζοντάς του ότι δεν ακυρώνει τον γάμο της και ότι δεν της είναι πια αρκετή η αγάπη.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν, οι συμπέθεροι – οι γονείς του αστυνόμου- φτάνουν στην Μάνη για τον γάμο. Το προηγούμενο βράδυ από το παραδοσιακό τραπέζι των δύο οικογενειών, η Μυρτάλη ρωτά την θεία της αν είναι ερωτευμένη και αν είναι σίγουρη για τον γάμο. Η Ιουλία δεν της δίνει ξεκάθαρη απάντηση.

Την ίδια ώρα, ο Στάθης σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση περιπλανιέται σε όλη την Μάνη… Είναι σαν χαμένος και κάνει μία τελευταία προσπάθεια, ώστε να αποτρέψει το γάμο της Ιουλίας με τον αστυνόμο, Κουράκο.

Ο Στάθης βρίσκει την Ιουλία και κάτι συζητούν, την ώρα που ο Γιώργης βρίσκεται στην εκκλησία και περιμένει την αγαπημένη του.

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα