Σασμός: Ο Μάρκος στοιχειώνει την γιαγιά Ειρήνη -  Τίποτα δεν είναι το ίδιο πια

Σασμός: Ο Μάρκος στοιχειώνει την γιαγιά Ειρήνη -  Τίποτα δεν είναι το ίδιο πια

 Το παρελθόν τριγυρίζει στο μυαλό της γιαγιάς Ειρήνης, ενώ οι εφιάλτες γίνονται όλο και πιο έντονοι. Η είδηση πως ο εγγονός της είναι ζωντανός την έχει ταράξει αρκετά.

Παλεύει να κρατήσει αυτό το μυστικό σαν φυλαχτό. Πώς να μιλήσει στην Μαρίνα και στα εγγόνια της για την απιστία του γιου της και για το κακό που προκάλεσε ο Μάρκος στην Ανθούλα Σταματάκη;

 Τίποτα δεν είναι το ίδιο πια. Ο Άγγελος ξεθάβει πράγματα από το παρελθόν, ενώνοντας τα κομμάτια του παζλ. Η γιαγιά Ειρήνη δηλώνει αδύναμη και δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Η υγεία της επιβαρύνεται καθημερινά και η Μαρίνα τρομοκρατείται.

Ο Μάρκος εμφανίζεται κάθε βράδυ στα όνειρά της, με την γιαγιά Ειρήνη να υποφέρει. Όπως η Ανθούλα στοιχειώνει την Καλλιόπη, έτσι και ο Μάρκος στοιχειώνει την γιαγιά Ειρήνη.

Αυτό θα οδηγήσει τις δύο αυτές γυναίκες σε μία απαράδεκτη συμμαχία. Είναι οι μόνες που γνωρίζουν όλη την πικρή αλήθεια και θα κάνουν τα πάντα για να την κρατήσουν κρυφή. Η γιαγιά Ειρήνη και η Καλλιόπη συμμαχούν, με σκοπό να μείνει το μυστικό αυτό θαμμένο για πάντα.

Οι εφιάλτες συνεχίζουν να τις κυνηγούν. Ο Άγγελος επιμένει να φτάσει στην αλήθεια, επιμένει να γνωρίσει τον πατέρα του, ελπίζει πως θα ενωθούν τα κομμάτια αυτού του ατελείωτου παζλ. Μόνο που η γιαγιά Ειρήνη γίνεται μέρα με τη μέρα όλο και χειρότερα…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα