Σασμός: Η τηλεοπτική Ανθούλα κάνει αποκαλύψεις - Δεν ξέρω αν ερωτεύθηκε τον Βρουλάκη

Σασμός: Η τηλεοπτική Ανθούλα κάνει αποκαλύψεις - Δεν ξέρω αν ερωτεύθηκε τον Βρουλάκη

Ένας μεγάλος παράνομος έρωτας, μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, η εγκατάλειψη πρώτα, ύστερα η βαριά κατάθλιψη και μετά η τραγωδία... Η νεκρή πια Ανθούλα, ξεχασμένη, παραχωμένη σ’ ένα ρημαγμένο τάφο, ζωντανεύει και στοιχειώνει την Καλλιόπη, που κατέστρεψε ζωές για να σώσει την τιμή της οικογένειας. Η επιστροφή της, είτε μέσω του γιου της Άγγελου είτε ως άγγελου- εκδικητή με τη μορφή φαντάσματος και εφιάλτη, θα ανατρέψει τα πάντα...

Η Νατάσα-Φαίη Κοσμίδου, ηθοποιός, σκηνοθέτρια και θεατροπαιδαγωγός, λάτρεψε τον ρόλο της Ανθούλας, από την πρώτη στιγμή και μιλά για την ηρωΐδα που υποδύεται στον "Τηλεθεατή" και τη Χρύσα Παχούμη.

 - Η Ανθούλα σας... περίμενε για να της δώσετε σάρκα και οστά;

«Ίσως να με περίμενε, ίσως να την περίμενα εγώ. Νιώθω τεράστια τιμή και συγκίνηση που υποδύομαι αυτόν το συγκεκριμένο ρόλο. Την έχω αγαπήσει πολύ, την έχω νιώσει, την έχω καταλάβει, την έχω αγκαλιάσει. Εύχομαι το ίδιο να συμβαίνει και σε εσάς για την Ανθούλα μου και για κάθε Ανθούλα γύρω μας».

- Ηρωίδα γνώριμη που εκδιώχθηκε για να μην αμαυρώσει το όνομα της οικογένειάς της και προκληθεί βεντέτα;

«Η Ανθούλα έδωσε τις προσωπικές της μάχες για να υπερασπιστεί μία ζωή όπως την είχε ονειρευτεί, κόντρα σε όλους τους κανόνες και τους ηθικούς κώδικες της εποχής της. Και φυσικά της οικογένειάς της και του χωριού στο οποίο μεγάλωσε. Κι ας πλήρωσε το τίμημα, δεν εγκατέλειψε το όνειρο. Ας γίνει μία αφορμή αυτός ο ρόλος να σκεφτούμε όλα αυτά που μας καταπιέζουν και δεν μας επιτρέπουν να ζήσουμε όπως επιθυμούμε, ελεύθερα και ειρηνικά».

Ο έρωτάς της για τον Βρουλάκη ήταν «κατάρα» τελικά;

«Δεν ξέρω ποιον ερωτεύτηκε η Ανθούλα μου. Θα το ανακαλύψουμε μαζί! Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι ο έρωτας δεν ήταν κατάρα. Ήταν κινητήρια δύναμη για να διεκδικήσει μια ζωή όμορφη. Κατάρα είναι τα στερεότυπα, με τα οποία μεγαλώνουμε, και η καταπίεση που υφίστανται οι ανθρώπινες ψυχές, ιδίως των γυναικών».

 - Το παιδί της δόθηκε για υιοθεσία με τη σύμφωνη γνώμη της ή όχι;

  «Η Ανθούλα έκανε πολλές θυσίες για να καταφέρει να γεννήσει και να μεγαλώσει το παιδί. Τι αγώνας! Να μεγαλώνεις ένα παιδί εκείνη την εποχή εντελώς μόνη, δίχως στήριξη και δίχως βοήθεια από πουθενά. Η Ανθούλα έφτασε να ζει σε πολύ άσχημες συνθήκες. Με βαριά κατάθλιψη οδηγήθηκε σε ίδρυμα. Και κάπως έτσι δόθηκε το παιδί από την Καλλιόπη για υιοθεσία. Και αυτό ήταν για εκείνη ακόμα μία μαχαιριά».

Τι ρόλο έπαιξε η κουνιάδα της, η Καλλιόπη, και την τυραννούν οι τύψεις;

«Θα δούμε στα επόμενα επεισόδια το ρόλο που έπαιξε η Καλλιόπη στην ιστορία της Ανθούλας. Μία φράση της Καλλιόπης για την Ανθούλα μού έχει μείνει στην καρδιά: "Έρχεται και ξαναέρχεται σαν να μου ζητάει κάτι!”».

 - Ο θάνατός της ήταν πράγματι αυτοκτονία ή κάτι άλλο, π.χ. φόνος ή αρρώστια;

«Θα δούμε όλη την ιστορία της Ανθούλας. Έχουν τρομερό ενδιαφέρον τα επεισόδια. Να δούμε πώς κλείνει η ιστορία της κι αν κλείνει...», είπε στον Τηλεθεατή.

yupiii

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα