Σασμός: Η Μαρίνα απειλεί με όπλο τον Μαθιό

Σασμός: Η Μαρίνα απειλεί με όπλο τον Μαθιό

Τα λάθη και τα μίση του παρελθόντος εξακολουθούν να μπλέκονται γύρω από ήρωες της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, ενώ κάποιοι προσπαθούν να βρουν λύσεις, έστω κι αν γνωρίζουν ότι μπορεί να το πληρώσουν.

Στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού η Μαρίνα μαθαίνει για τις απειλές του Μαθιού εναντίον της οικογένειάς της, και πάει να τον βρει…


Η Θοδώρα προσπαθεί να καταπιεί τη σχέση Πέτρου – Σεμίνας, την ώρα που αυτός ετοιμάζει μια έκπληξη, που θα βάλει τέλος στα προβλήματα της Σεμίνας με τον Διονύση.

Αργυρώ και Αστέρης ζουν στιγμές ευτυχίας, ενώ ο Άγγελος προσπαθεί να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες από τη Χαρίκλεια για τη μητέρα του.

Μία επίσκεψη του Μαθιού στο Ηράκλειο ταράζει τις ισορροπίες, ενώ παράλληλα η Αργυρώ θα προβεί σε μία σοκαριστική ανακάλυψη, και πάνω στον πανικό της, θα διαπράξει ένα λάθος, που ενδέχεται να αποδειχτεί μοιραίο…

Απόψε, στις 9, ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο του Σασμού θα είναι στον αέρα του ALPHA για να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις στο τηλεοπτικό κοινό…!

Η νέα εβδομάδα ξεκινάει με συγκλονιστικές εξελίξεις στη σειρά Σασμός.

Η Αργυρώ θα προβεί σε μία σοκαριστική ανακάλυψη... Η αστυνομία μαθαίνει πως Μαθιός και Βασιλική έχουν ερωτική σχέση!

Ένα τρακάρισμα γίνεται αφορμή να γνωριστεί ο Άγγελος με τη Στέλλα...

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα