Άγριες Μέλισσες: Σφοδρές συγκρούσεις ζευγαριών και αποκαλύψεις της Ελένης

Άγριες Μέλισσες: Σφοδρές συγκρούσεις ζευγαριών και αποκαλύψεις της Ελένης

Η Ελένη ενημερώνει το Λάμπρο για όσα έχουν μάθει. Ο Λάμπρος πιεσμένος θέλει ν’ αντιδράσει…

Άγριες Μέλισσες 29/11 Επεισόδιο 37
Επεισόδιο 37. Η Ελένη ενημερώνει το Λάμπρο για όσα έχουν μάθει. Ο Λάμπρος πιεσμένος θέλει ν’ αντιδράσει όμως ο Σαράφης τον συμβουλεύει να μην μιλήσει. Ο Σέργιος έχοντας καταλάβει πως τα τρία κορίτσια προσπαθούν να βοηθήσουν τον Λάμπρο, επιμένει να προσφέρει κι εκείνος τη βοήθειά του.

Ο Τόλλιας αναγκάζεται να ζητήσει απ’ τον Ακύλα να σταματήσει τα έργα στο Διαφάνι, ενώ η Μυρσίνη κανονίζει μια συνάντηση με την Αντιγόνη. Η Ρένα δεν είναι τόσο σίγουρη για τα αισθήματα του Νικηφόρου αφού βλέπει πως ακόμα ενδιαφέρεται για την Ασημίνα. Μια απρόσμενη επίσκεψη στο χωριό θα φέρει τα πάνω κάτω!

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 38
Ο Λάμπρος δέχεται την επίσκεψη του Ντούνια στη φυλακή που τον απειλεί ανοιχτά.

Στο προηγούμενο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες είδαμε πως:
Ο Σέργιος έχοντας καταλάβει πως τα τρία κορίτσια προσπαθούν να βοηθήσουν τον Λάμπρο, επιμένει να προσφέρει κι εκείνος τη βοήθειά του. Ο Τόλλιας αναγκάζεται να ζητήσει απ’ τον Ακύλα να σταματήσει τα έργα στο Διαφάνι, ενώ η Μυρσίνη κανονίζει μια συνάντηση με την Αντιγόνη. Η Ρένα δεν είναι τόσο σίγουρη για τα αισθήματα του Νικηφόρου αφού βλέπει πως ακόμα ενδιαφέρεται για την Ασημίνα. Μια απρόσμενη επίσκεψη στο χωριό θα φέρει τα πάνω κάτω!

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα