Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA Η Γη της Ελιάς!

Η συνέχεια απόψε στις 21.00, φυσικά στο MEGA!

Spoiler – Η Χάιδω παίρνει εκδίκηση και δολοφονεί τον…
 
 Η Χάιδω, έχοντας στο αυτοκίνητό της την καραμπίνα, ψάχνει να βρει πού συχνάζει ο...

Συνταρακτικές εξελίξεις έρχονται στη σειρά «Η γη της ελιάς» που θα σας καθηλώσουν. Σύμφωνα με spoiler που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «TV O’Clock» η Χάιδω επισκέπτεται στη φυλακή τον Στέλια Βαφέα, τον ξάδελφο του Στάθη, για να μάθει το όνομα αυτού που έδωσε εντολή να σκοτώσουν τη μονάκριβη κόρη της.

Ο Βαφέας δέχεται να της πει το όνομα, αλλά ζητά ως αντάλλαγμα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Η Χάιδω απαντά θετικά και προσπαθεί να βρει τα χρήματα.

Η γυναίκα ζητά από τον Νικόλα να της βρει μια καραμπίνα. Λίγες ώρες αργότερα, στη Γη της ελιάς, ο Νικόλας την επισκέπτεται κρυφά και της παραδίδει την καραμπίνα για να την κρύψει. Η Χάιδω του ζητά οτιδήποτε γίνει να προσέχει τον Φίλιππο, που ξέρει ότι τον νοιάζεται. Την επόμενη μέρα η Χάιδω επισκέπτεται ξανά τον Βαφέα στη φυλακή προκειμένου να του πει ότι συγκέντρωσε τα χρήματα που της ζήτησε. Εκείνος αποκαλύπτει το ονοματεπώνυμο του ανθρώπου που έδωσε την εντολή να εκτελεστούν ο Πέτρος και η Στέλλα. Όταν τον ρωτάει τι έφτιαξε η κόρη τους, εκείνος της εξηγεί ότι ήταν σαν αντίποινα.

Η Χάιδω, έχοντας στο αυτοκίνητό της την καραμπίνα, ψάχνει να βρει πού συχνάζει ο άνθρωπος που ευθύνεται για το διπλό φονικό στην οικογένειά της και με την πρώτη ευκαιρία να τον σκοτώσει. Κάτι που δεν αργεί να συμβεί, με την Χάιδω να γίνεται δολοφόνος και να παίρνει η ίδια εκδίκηση στη Γη της ελιάς για τον θάνατο της κόρης της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα