Σασμός: Η αλήθεια έρχεται στο φως. Η γιαγιά Ειρήνη μαθαίνει για τον Άγγελο!

Σασμός: Η αλήθεια έρχεται στο φως. Η γιαγιά Ειρήνη μαθαίνει για τον Άγγελο!

Η Καλλιόπη έχει ανοίξει την καρδιά της, αποκαλύπτοντας όσα τη συμφέρουν. Προσεγγίζει τον Άγγελο, μιλώντας του για την Ανθούλα, για το παρελθόν της και για την παράνομη αυτή “εγκυμοσύνη” που σκόρπισε τον πανικό.

 Ο Άγγελος την ακούει με προσοχή, δικαιολογεί τις πράξεις της και χαίρεται που βρήκε την οικογένειά του. Αυτό που δεν μαθαίνει ποτέ, είναι η αλήθεια για τον πατέρα του. Μία αλήθεια που θα έρθει μέσα από τους Βρουλάκηδες…

Η Καλλιόπη παλεύει να μη φτάσει όλη η αλήθεια στον γιο της Ανθούλας. Για να τον έχει κοντά της, του γράφει ένα μέρος της περιουσίας της και του ζητάει να μη ψάξει άλλο τα παλιά.

Η αλήθεια, όμως, έρχεται στο φως. Η γιαγιά Ειρήνη μαθαίνει πως ο Άγγελος είναι εγγονός της, τρέχει να του πει την αλήθεια, να τον αγκαλιάσει, να κλάψει μαζί του. Ο Άγγελος είναι Βρουλάκης, με την Μαρίνα να πέφτει από τα σύννεφα.

Η απιστία του συζύγου της γίνεται γνωστή, όπως επίσης και η βεντέτα που πήρε στο πέρασμά της πολλές ψυχές ανθρώπων πονεμένων. Μία ιστορία αίματος, με συνδετικό κρίκο τον Άγγελο… Βρουλάκη!