Ο Πορτοσάλτε ξαναχτύπησε με νέες δηλώσεις που θα προκαλέσουν συζητήσεις

Ο Πορτοσάλτε ξαναχτύπησε με νέες δηλώσεις που θα προκαλέσουν συζητήσεις

Ο Άρης Πορτοσάλτε ξαναχτύπησε με νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν. Αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια της εκπομπής Σήμερα ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως δεν τον νοιάζει που πεθαίνουν άνθρωποι εκτός ΜΕΘ αλλά τον ενοχλεί που αυτό το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι αλιείς θανάτου και δεν είναι δυνατόν να λένε ότι πεθαίνει κόσμος εκτός ΜΕΘ. Η αντιπολίτευση δεν το φανταζόμουν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο, η αξιωματική αντιπολίτευση, να είναι αλιείς θανάτου. Κάθονται στην όχθη του Αχέροντα και ψαρεύουν θάνατο. Το λέω γιατί αυτό το πεθαίνουν άνθρωποι εκτός ΜΕΘ θα έπρεπε να το έχουν ζυγίσει πάρα πολύ καλά οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ. Το ξεκίνησε ο κύριος Τζανακόπουλος αν κατάλαβα καλά, φαίνεται ότι του άρεσε η ιδέα του κυρίου Τσίπρα ο οποίος δεν έχει και μεγάλες δυνατότητες να καταλαβαίνει μερικά πράγματα, αν μπορώ να τον πιάσω και το πήγε στη Βουλή με όλο τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δυνατόν να λένε ότι πεθαίνει κόσμος εκτός ΜΕΘ;.

Όταν ο Δημήτρης Οικονόμου με την Μαρία Αναστασοπούλου προσπάθησαν να του εξηγήσουν: το λένε οι γιατροί δεν το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν το λέει μόνος του ο Τσίπρας, δεν το φαντάζεται με εκείνον να συνεχίζει: Δεν θα έπρεπε να το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα έπρεπε να το υιοθετήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι άλλο πράγμα να αναρωτιόμαστε και άλλο πράγμα να έρθει με πολιτική θέση η αξιωματική αντιπολίτευση και να λέει πεθαίνει κόσμος εκτός ΜΕΘ

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα