Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ένας απρόσμενος θάνατος συγκλονίζει το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ένας απρόσμενος θάνατος συγκλονίζει το Διαφάνι

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στις Άγριες Μέλισσες καθώς η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1. 

Η είδηση ενός απρόσμενου θανάτου θα συγκλονίσει όλο το χωριό, με την Ελένη και τον Πέτρο να δηλώνουν σίγουροι ότι δεν πρόκειται για ατύχημα.

Την ίδια στιγμή, ο Ζάχος γνωρίζει τον Μαρίνο Ξανθό που καταφέρνει να του ρίξει στάχτη στα μάτια για τις δολοφονίες των μελών της ΕΑΚ. 
Ο Κυριάκος κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο, ενώ ο Δούκας και η Μυρσίνη στο Παρίσι έρχονται ξανά κοντά, περνώντας στιγμές ξεγνοιασιάς.

Ο Βαρουξής μοιράζεται με τον Λάμπρο ένα παράτολμο σχέδιο, ενώ στο καφενείο η επιστροφή του Προκόπη αναστατώνει το χωριό.

Η μέρα της πρεμιέρας της θεατρικής παράστασης έχει φτάσει, όλα όμως δείχνουν πως θα εξελιχθεί σε πεδίο μάχης, με πολλές συγκρούσεις…

Άγριες Μέλισσες 18/11 Επεισόδιο 32
Επεισόδιο 32. Η παράσταση καταφέρνει να ολοκληρωθεί παρά την αγωνία της Δρόσως για την κατάσταση του Κωνσταντή. Κανείς όμως δεν έχει αντιληφθεί τον πραγματικό κίνδυνο που παραμονεύει στον εξώστη.

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα