Σασμός: Με τον πιο άγριο τρόπο θα σκοτώσει την Βασιλική, πάνω στον τάφο του Στεφανή

Σασμός: Με τον πιο άγριο τρόπο θα σκοτώσει την Βασιλική, πάνω στον τάφο του Στεφανή

Μετά τα τελευταία γεγονότα όπου η Καλλιόπη πιάνει στα πράσα τον Μαθιό με τη Βασιλική, η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη. Ο Μαθιός έχει ζητήσει ήδη από τη μάνα του να μην ενοχλήσει ποτέ τη Βασιλική, αλλά η Καλλιόπη το κρατάει μέσα της και το μίσος γι’ αυτή τη γυναίκα που ήταν η αιτία να καταστραφεί το παιδί της, ξεχειλίζει.

Η Καλλιόπη τρελαίνεται γιατί ο Αστέρης έμπλεξε θεωρώντας τον Πέτρο φονιά του Στεφανή. Εναν φόνο που τον έχει κάνει ο αδελφός του ο Μαθιός, με αιτία τη Βασιλική. Αυτή λοιπόν η γυναίκα, για την Καλλιόπη, κατέστρεψε την οικογένειά της, έκανε φονιάδες τους γιους της και βύθισε το σπίτι της στη μαυρίλα και την ντροπή.

Αυτό η Καλλιόπη δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ, δεν θα περάσει μέρα από τη ζωή της πλέον που να μη σκεφτεί πώς να της κάνει κακό. Οπως θα δούμε αρκετά αργότερα και αφού θα συμβούν ενδιάμεσα πολλά και τραγικά γεγονότα, η Καλλιόπη θα πληρώσει τον όρκο της με τον πιο άγριο τρόπο.

Μια μέρα που η Βασιλική θα είναι στο νεκροταφείο πάνω από τον τάφο του άντρα της, η Καλλιόπη κρυμμένη λίγο πιο πίσω, με μια γρήγορη κίνηση σαν αερικό και χωρίς να τη δει κανείς, θα βγάλει μαχαίρι και θα σκοτώσει με τον πιο άγριο τρόπο τη Βασιλική. Εκεί θα τη βρει ο Νικηφόρος αλλά και ο Μαθιός. Πάνω στον τάφο του Στεφανή με κομμένο τον λαιμό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα