Η γη της ελιάς: Ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει. Όλα όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα

Όλα όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα

Απρόσμενες εξελίξεις και μεγάλες ανατροπές ταράζουν τους ήρωες της μεγάλης παραγωγής του MEGA, Η γη της ελιάς. Τι θα δούμε από την Κυριακή 14 έως την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, στις 21:00:

Η γη της ελιάς, Επεισόδιο 73 (Κυριακή 14 Νοεμβρίου): Ο γιατρός δεν μιλά ευθέως στην Αρετή και η οικογένεια Καπερνάρου δεν ξέρει αν πρέπει να της πει όλη την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της. Η Αθηνά, βάζει την Αναστασία να μεσολαβήσει, για να κάνουν το τραπέζι στον Ιάκωβο Βρεττάκο και να γνωριστούν. Ο Στέφανος ρωτά τον Στάθη, πότε σκοπεύει να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από το σπίτι για να ζήσει ανενόχλητος τον έρωτά του με την Ιουλία.

Η Βασιλική παραιτείται από το ανθοπωλείο θέλοντας, από εδώ και πέρα, να φροντίζει τη μητέρα της. Η Μυρτάλη με την Ισμήνη υπογράφουν τα συμβόλαια και ξεκινούν τη συνεργασία τους. Η περιουσία του Ισίδωρου απειλείται από την Αντιγόνη κι ο Μάνος του ζητά να του την μεταβιβάσει όλη, αμέσως. Οι ενοχές πνίγουν τον Στάθη, ο οποίος ζητά από την Ιουλία να χωρίσουν οριστικά.

Η γη της ελιάς, Επεισόδιο 74 ...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα