Σασμός, Γη της Ελιάς και όλα τα σάουντρακ των νέων ελληνικών σειρών

Σασμός, Γη της Ελιάς και όλα τα σάουντρακ των νέων ελληνικών σειρών

Η μουσική μιας τηλεοπτικής σειράς αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας της
Στη μυθοπλασία ποντάρουν τη φετινή τηλεοπτική σεζόν τα περισσότερα κανάλια, προσθέτοντας πολλές παραγωγές στο καινούργιο τους πρόγραμμα. Κωμικές, δραματικές, αστυνομικές, αλλά και κοινωνικές σειρές έχουν κάνει πρεμιέρα τις τελευταίες μέρες, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το επίπεδο παραγωγής, αλλά και ικανοποιώντας τους πιο απαιτητικούς τηλεθεατές.

Παράλληλα, η μουσική μιας τηλεοπτικής σειράς αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας της. Είναι ένα από τα πρώτα στοιχεία που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή και θα τον κάνουν να ταξιδέψει, να τραγουδήσει δυνατά, να χορέψει ή και κάποιες φορές να μελαγχολήσει.

Ο Γιάννης Κότσιρας ντύνει με την εξαιρετική χροιά του το τραγούδι Σασμός, σε μουσική του μοναδικού Νίκου Τερζή, ένα κομμάτι που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και ακούγεται στην ομότιτλη τηλεοπτική σειρά. Σύγχρονο, δυναμικό και με έντονα στοιχεία της πλούσιας κρητικής μουσικής παράδοσης, το τραγούδι Σασμός μας μεταφέρει μουσικά στην ουσία της επιτυχημένης σειράς που προβάλλεται από τον Alpha, περιγράφοντας το πως ο έρωτας καταφέρνει να νικήσει τη βεντέτα. Ο Νίκος Τερζής με τον Γιάννη Κότσιρα θα γράψουν όλα τα τραγούδια της σειράς από τα οποία έχουν ήδη κυκλοφορήσει το Καθε μέρα με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση και τα Αντίθετα με ερμηνευτή τον Γιάννη Σκουλά.

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα