GNTM – Αυτοί είναι οι 5 που θα είναι στην τελική δεκάδα του παιχνιδιού

Για τέταρτη χρονιά το GNTM έχει επιστρέψει στη συχνότητα του Star. Και για δεύτερη χρονιά, συμμετέχουν και άνδρες εκτός των γυναικών.

Ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε είναι ο Θοδωρής, όμως η Άννα έχει πει πολλές φορές ότι ο Βασίλης έχει εκφράσει σε πολλές περιπτώσεις την πρόθεσή του να αποχωρήσει.

Και μάλλον η παίκτρια επιβεβαιώνεται, αφού ο Βασίλης, το μεγάλο φαβορί του ριάλιτι μοντέλων, ακούγεται εδώ και εβδομάδες ότι έχει αποχωρήσει οικειοθελώς.  

Προς το παρόν δεν έχουμε δει σχετικό επεισόδιο – όμως η Soula Glamorous φρόντισε να δούμε σχετική φωτογραφία.

Το διάσημο Instagram account δημοσίευσε story που εμφανίζει τον Βασίλη να τρώει με φίλους του, ενώ λίγα λεπτά πριν η Soula είχε μοιραστεί με τους ακολούθους της την πληροφορία ότι το νεαρό μοντέλο έτρωγε με φίλους στην εστία Πατρών.

Η φωτογραφία, φυσικά, είναι αρκετά σκοτεινή, όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι πρόκειται πράγματι για τον Βασίλη.

Πάντως παρά το γεγονός ότι ο Βασίλης Παρωτίδης είναι με βεβαιότητα ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα του φετινού GNTM, οι fans του ριάλιτι έτσι κι αλλιώς τον προτιμούν εκτός σπιτιού.

Μένει να δούμε δυο πράγματα: πρώτον, αν θα αποχωρήσει οικειοθελώς ή από κάποια γκάφα σε φωτογράφιση και δεύτερον ποιος είναι εκείνος που θα αναδυθεί ως φαβορί από την πλευρά των αγοριών.

Το MEGA Καλημέρα αποκαλύπτει ποιοι θα είναι οι πέντε παίκτες που θα είναι στην τελική δεκάδα του GNTM!
Σύμφωνα, λοιπόν, με τις σχετικές πληροφορίες, στην τελική δεκάδα του ριάλιτι μοντέλων θα βρίσκονται οι:

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα