Σασμός: Ποια είναι η Ανθούλα; Πώς ξεκίνησε η βεντέτα;

Σασμός: Ποια είναι η Ανθούλα; Πώς ξεκίνησε η βεντέτα;

Η γιαγιά Ρηνιώ αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα, σε μία κοπέλα που αυτοκτόνησε, την Ανθούλα και έχει αφήσει ξεκάθαρα να φανεί πως είναι το πρόσωπο-κλειδί στην όλη ιστορία. Από εκείνη ξεκίνησαν όλα ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες. Εξαιτίας της έμειναν χήρες η Μαρίνα και Καλλιόπη και φυσικά είναι λογικό οι τηλεθεατές να ανυπομονούν να μάθουν ποια είναι η πραγματική ιστορία της Ανθούλας.

Η γιαγιά Ειρήνη είναι η μόνη που γνωρίζει όλη την αλήθεια και όπως είδαμε, και ο παπά Μιχάλης δείχνει να γνωρίζει κάποιες λεπτομέρειες. Η κουβέντα που είχε μαζί του στην εκκλησία όταν είδε την Αργυρώ και τον Αστέρη μαζί έφερε πολλές μνήμες στην επιφάνεια και έπεισε τους τηλεθεατές ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.

Τα πάντα θα αλλάξουν στο μέλλον όταν θα αποκαλυφθεί ένας απαγορευμένος έρωτας του παρελθόντος που οδήγησε στον πόνο και σε μία σειρά φόνων.

Η γιαγιά Ρηνιώ είπε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, έκανε λόγο για απαγορευμένο έρωτα και το τραγικό τέλος μίας σχέσης. Επίσης αναφέρθηκε σε έναν ξεχασμένο τάφο που δεν έχει όμως όνομα. 

Έναν τάφο που στη συνέχεια έδειξε στην Αργυρώ που όμως μας άφησε να εννοήσουμε ότι ανήκει στην Ανθούλα.

Ποια είναι τελικά η Ανθούλα;

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα