Σασμός: Η προειδοποίηση του Μαθιού στον Μανόλη

Σασμός: Η προειδοποίηση του Μαθιού στον Μανόλη

Ο Αντώνης και ο Παπα-Μιχάλης έχουν καταλάβει πως ο Μανόλης γνωρίζει πολλά περισσότερα από όσα λέει σχετικά με τη δολοφονία του Στεφανή.  

Η ψυχολογική κατάσταση του Μανόλη, ο οποίος βασανίζεται καθημερινά από εφιάλτες, έχει αγγίξει τον πάτο, όταν τον πλησιάζει ο Μαθιός. Ο γιος της Καλλιόπης, πρωταγωνιστής στους εφιάλτες του Μανόλη, τον προειδοποιεί ότι, ακόμα και αν είδε κάτι, θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά πριν μιλήσει γιατί κινδυνεύει να βρει τον μπελά του. Ο μικρός συναισθάνεται την συγκαλυμμένη απειλή στα λόγια του Μαθιού και ταράζεται ακόμα περισσότερο.

Οι γονείς της Στέλλας αποφασίζουν να μην πουν στην κόρη τους τίποτα για την καινούρια σχέση του Αστέρη, ενώ την ίδια στιγμή η Αργυρώ ομολογεί στη Μαρίνα ότι έχει γνωρίσει κάποιον γεμίζοντάς την χαρά, αλλά και περιέργεια...

Ο Άγης συνεχίζει τον εκβιασμό ζητώντας από την Τζένη να βρεθούν κι άλλη φορά. Ο Νικηφόρος, αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μεταξύ τους, την περιμένει έξω από το σπίτι της. Η Τζένη σε κατάσταση απελπισίας του εξομολογείται όλα όσα έχουν συμβεί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα