Άγριες Μέλισσες: Χαμός στο Twitter με την πρεμιέρα. Τι θα γίνει στη συνέχεια

Άγριες Μέλισσες: Χαμός στο Twitter με την πρεμιέρα. Τι θα γίνει στη συνέχεια

Ένα συγκλονιστικό πρώτο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες παρακολούθησαν οι τηλεθεατές σε μια πρεμιέρα που τρέλανε το Twitter. 

Τα σχόλια έπεσαν βροχή, με τους χρήστες του Twitter να επιστρατεύουν το χιούμορ τους στον σχολιασμό των σκηνών, αλλά και των νέων προσώπων που ανατρέπουν τις ισορροπίες στο Διαφάνι.

Δείτε μερικά από τα tweets στο ourlife.gr

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 2 – Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου
Ο Ζάχος δεν ξέρει αν πρέπει να πιστέψει την αθωότητα του Λάμπρου που αποφασίζει να κρυφτεί. Όλο το χωριό προσπαθεί να τον βοηθήσει, ενώ ο Ντούνιας τον ψάχνει μανιωδώς.

Ο Μπάμπης, παρά τις πιέσεις του φοβισμένου Κυριάκου, θα οδηγήσει τον Λάμπρο στο βουνό μαζί με τον Προκόπη και τους υπόλοιπους; Ο Ακύλας μαθαίνει πως η κόρη του, Κορίνα, έχει σχέση με τον Μελέτη, ο οποίος του ζητάει το χέρι της.

Η Ζωή διαφωνεί με την επιλογή της κόρης της, αλλά εκείνη την απειλεί πως θ΄ αποκαλύψει το μυστικό της. Η Ασημίνα αποφασίζει να δουλέψει με τον Πέτρο παρ’ ότι είναι αδελφός του Δημήτρη Ορφανίδη.

Ο Νικηφόρος υποψιάζεται πως ο Κωνσταντής κάτι του κρύβει, καθώς βλέπει τα χρέη να αυξάνονται, ενώ στο μαγαζί θα εμφανιστεί κάποιος παλιός γνώριμος από την Τρούμπα.

Ο Δούκας με τη Μυρσίνη δεν μπορούν να πιστέψουν πως τα παιδιά τους θα καταθέσουν εναντίον του πατέρα τους στο δικαστήριο.

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr