Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ αποκαλύπτονται! Ποιοι θα τους πιάσουν στα πράσα;

Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ αποκαλύπτονται! Ποιοι θα τους πιάσουν στα πράσα;

Ο Αστέρης και η Αργυρώ συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους, στη σειρά Σασμός, χωρίς να είναι προετοιμασμένοι για όλα όσα ακολουθούν στη συνέχεια. Η Στέλλα μένει πίσω, ζητώντας από τον αγαπημένο της Αστέρη να χωρίσουν, βαθιά πληγωμένη.

 ,Παρόλο που οι Βρουλάκηδες είναι στο επίκεντρο της αστυνομίας για τον φόνο του Στεφανή, ο Αστέρης δείχνει πως τον πιστεύει. Τον πλησιάζει και του δηλώνει ανοιχτά πως είναι σίγουρος για την αθωότητά του.

 Αυτό χαροποιεί ιδιαίτερα την Αργυρώ, η οποία θα του δώσει μία ευκαιρία να έρθουν ξανά κοντά. Μόνο που δε γνωρίζουν αυτό που θα ακολουθήσει αργότερα…

Ποιοι μαθαίνουν την αλήθεια;
Δυστυχώς, οι γονείς της Στέλλας θα είναι αυτοί που θα μάθουν πρώτοι για τη σχέση του Αστέρη. Θα τον δουν με την Αργυρώ, χωρίς να γνωρίζουν ποια είναι αυτή η κοπέλα και πως συνδέεται με την οικογένεια των Σταματάκηδων.

Βλέποντας πως ο παρ’ ολίγον γαμπρός τους έχει βρει ήδη άλλη σύντροφο, θα συγχυστούν. Η αλήθεια είναι, όμως, πως δε θα μιλήσουν στην κόρη τους. Παρατηρώντας το παιδί τους πληγωμένο, θα κάνουν πίσω.

Θα κρατήσουν κρυφά τα όσα είδαν. Θα αφήσουν τη Στέλλα να ξεσπάσει για τον χωρισμό της, χωρίς να γνωρίζει τον πραγματικό λόγο. Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα συνεχίσουν να ζουν τον μεγάλο τους έρωτα, στη σειρά Σασμός.

 Όλα αυτά, μέχρι η Στέλλα να ανακαλύψει πως είναι έγκυος. Τότε, όλα θα ανατραπούν ξανά, για ακόμη μια φορά… Οι γονείς της θα πανικοβληθούν, όπως, επίσης, και ο Αστέρης.

Η γιαγιά Ειρήνη πιάνει στα πράσα Αργυρώ – Αστέρη

 Η Αργυρώ, μη μπορώντας να κρύψει τον έρωτά της για τον Αστέρη, μιλάει στην μητέρα της για τη νέα της σχέση. Χωρίς να αποκαλύπτει ονόματα, της εξηγεί πως βγαίνει με έναν νεαρό και περνάει πολύ όμορφα.

Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης καλείται να αντιμετωπίσει την οργή της Καλλιόπης, η οποία επιμένει να φέρει ξανά κοντά τον γιο της με την Στέλλα. Οι μόνοι που χαίρονται για αυτή την εξέλιξη, είναι οι γονείς της Στέλλας, οι οποίοι δεν ήθελαν αυτόν τον αρραβώνα.

Ένα βράδυ, ο Αστέρης πλησιάζει την Αργυρώ και η γιαγιά Ειρήνη τους βλέπει από μακριά, στη σειρά Σασμός. Συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής πηγαίνει αργά τη νύχτα στο σπίτι των Βρουλάκηδων, με την Αργυρώ να βγαίνει κρυφά έξω.

Ένα καυτό φιλί γεμάτο πάθος θα ενώσει τους δύο ήρωες. Μόνο που ο θόρυβος θα ξυπνήσει την γιαγιά Ειρήνη, η οποία θα πέσει από τα σύννεφα. Το σοκ θα είναι τεράστιο. Πώς θα ξεσπάσει και ποιες θα είναι οι συνέπειες;

youfly.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα