Σασμός: Ο δολοφόνος είναι οικείο πρόσωπο του Μανώλη

Σασμός: Ο δολοφόνος είναι οικείο πρόσωπο του Μανώλη

Ο Στρατής Χατζησταματίου υποδύεται τον Μανώλη στη σειρά «Σασμός» και βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα αυτές τις ημέρες αφού είναι ο μόνος που είδε τον δολοφόνο του Στεφανή.

Ο ηθοποιός καλεσμένος της εκπομπής  «Super Katerina» αναφέρθηκε στις εξελίξεις της σειράς.

«Θα χρειαστεί να κάνουν λίγο υπομονή οι τηλεθεατές, ώσπου να αποκαλυφθεί το μυστικό της δολοφονίας του Στεφανή. Ο Μανώλης δεν θα μαρτυρήσει εύκολα τον δολοφόνο στην αστυνομία. Κάποια στιγμή, όμως  θα λυγίσει. Γιατί  αυτό το μυστικό αποτελεί πολύ βαρύ φορτίο, για τον ίδιο που το γνωρίζει και γι’ αυτόν που θα το μάθει.

Ο Μανώλης είδε έναν άνθρωπο πολύ γνωστό του, πολύ κοντινό και σε εκείνον και στον Νικηφόρο να τραβάει τη σκανδάλη. Ο Μανώλης είναι ένας ήρωας καταπιεσμένος και φοβισμένος. Η ανάκριση είναι μία διαδικασία πολύ ακραία γι αυτόν και, κουβαλώντας ένα μυστικό τέτοιο σαν αυτό που κουβαλάει, πιέζεται πολύ. Θα βρεθεί πολλές φορές τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο. Και θα κρατήσει πολλά μυστικά» τονίζει, ενώ κάνει κι ένα spoiler στη σχέση που θα δημιουργηθεί μεταξύ Βασιλικής και Μαθιού, η οποία «κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα