Ναταλία Γερμανού για Μαρία Ιωαννίδου: Είναι και πολύ δύσκολη η θέση μου, όπως καταλαβαίνετε

Ναταλία Γερμανού για Μαρία Ιωαννίδου: Είναι και πολύ δύσκολη η θέση μου, όπως καταλαβαίνετε

Η Ναταλία Γερμανού δεν κατάφερε να κρύψει την αμηχανία της, κατά την διάρκεια της σημερινής της εκπομπής, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την συνέντευξη της Μαρίας Ιωάννιδου και τις δηλώσεις της για τον τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη.

 Είναι πολύ δύσκολη η θέση μου. Όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται να έχουν την άποψή τους. Ο καθένας μπορεί να βγει και να δηλώσει ότι θέλει. Εμείς δεν θα στερήσουμε την ελευθερία να πάρουν το μέρος του, απλά θα θυμίσουμε ότι όλοι κρινόμαστε γι αυτά που λέμε και κάνουμε. Δεν μπορείς να αφαιρέσεις το δικαίωμα σε κάποιον να πιστεύει ότι θέλει και να νιώθει ότι θέλει. Εμείς μπορούμε να μη συμφωνούμε και καλά κάνουμε, είπε η Ναταλία Γερμανού στην έναρξη της Κυριακάτικης εκπομπής της.

«Δεν μπορείς σε έναν άνθρωπο να αλλάξεις τα μυαλά και επίσης δεν μπορείς να του αφαιρέσεις το δικαίωμα να πιστεύει αυτό που πιστεύει. Δηλαδή αν εκείνη νιώθει έτσι, είναι δικαίωμα της. Καλά κάνει και νιώθει έτσι. Εμείς μπορεί να μη συμφωνούμε και καλά κάνουμε και δεν συμφωνούμε» πρόσθεσε η παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα