Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από το νοσοκομείο: Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα γυρίσουμε ακμαίοι

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από το νοσοκομείο: Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα γυρίσουμε ακμαίοι

Η σύντροφός μου, η Έλενα έχει τραβήξει πάρα πολλά γιατί είναι τέτοια η φύση του προβλήματός μου που θέλω να κάνω κάτι… έχω ιδιοτυπίες που θα περάσουν, όταν περάσουν δε ξέρω πόσο θα πάρει, ελπίζω όχι πολύ. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα γυρίσουμε ακμαίοι, ζωντανοί και ωραίοι,  ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε τηλεφωνική παρέμβαση στην πρεμιέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Να θυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Ανδρέας Μικρούτσικος ευχήθηκε καλή αρχή στην Κατερίνα Καινούργιου και ανέφερε τα εξής:

 «Ξεκινάει η καινούρια σεζόν, επανέρχομαι δριμύτερος. Είχα και έχω μια τέτοια συμπαράσταση από εσάς η οποία όχι απλώς δεν ξεχνιέται αλλά ανεξίτηλα είναι αποτυπωμένη επάνω μου και θα σας την αποδείξω. Η σύντροφός μου, η Έλενα έχει τραβήξει πάρα πολλά γιατί είναι τέτοια η φύση του προβλήματός μου που θέλω να κάνω κάτι… έχω ιδιοτυπίες που θα περάσουν, όταν περάσουν δε ξέρω πόσο θα πάρει, ελπίζω όχι πολύ. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα γυρίσουμε ακμαίοι, ζωντανοί και ωραίοι» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 «Η επιστροφή στον Alpha είναι μια πρόκληση. Αισιοδοξώ να βγω σύντομα και να ζήσουμε μαζί αυτή τη πρόκληση… Είναι κάποιοι άνθρωποι που όταν χρειάστηκε βρέθηκαν δίπλα μου όπως θα βρισκόταν η μάνα μου», τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO