Κατερίνα Καραβάτου: Ενθουσιασμένη μετά τη μεταγραφή της στο Mega

Κατερίνα Καραβάτου: Ενθουσιασμένη μετά τη μεταγραφή της στο Mega

Στο δυναμικό του Mega ανήκει πλέον η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου η οποία στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής της δεν έκρυψε τη χαρά της.

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση η Κατερίνα έκανε τις πρώτες της δηλώσεις υπογραμμίζοντας: «Θυμάστε που τα λέγαμε και με ρωτούσατε “πού θα τα πούμε από τον Σεπτέμβρη” και εγώ σας έλεγα “λίγο υπομονή να πάει αρχές Αυγούστου και θα σας πω”; Ήρθαν οι πρώτες μέρες του Αυγούστου οπότε με πολύ μεγάλη χαρά θέλω να σας πω ότι θα τα λέμε στο MEGA από τον Σεπτέμβρη, το MEGA το καλό και είμαι πολύ ευτυχισμένη γι’ αυτό».

 
Η ανακοίνωση του MEGA για τη συνεργασία με την Κατερίνα Καραβάτου: «Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Κατερίνα Καραβάτου στο δυναμικό του. Η Κατερίνα Καραβάτου είναι η φίλη που αγαπάμε να βλέπουμε στη μικρή οθόνη, η παρουσιάστρια που δεν φοβάται να δείξει τα συναισθήματά της. Η ειλικρίνειά της «σπάει» την οθόνη και αγγίζει κάθε τηλεθεατή. Άμεση, δυναμική, οξυδερκής. Η Κατερίνα Καραβάτου διέγραψε πορεία συνεπή και κέρδισε την δημοφιλία της με το «σπαθί» της, δουλεύοντας σκληρά. Έρχεται στο MEGA για να εμπλουτίσει με το ταλέντο της το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, σ’ ένα παζλ που μόνο εκπλήξεις μπορεί να υποσχεθεί. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν».

https://www.newsbeast.gr