Αγγελική: Τι θα δούμε στα τελευταία επεισόδια - Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη!

Αγγελική: Τι θα δούμε στα τελευταία επεισόδια - Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη!

Το αποκορύφωμα των δραματικών εξελίξεων της «Αγγελικής» έρχεται στα τελευταία επεισόδια στα οποία η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη.
 
Ο Δημήτρης και η Αθηνά φτάνουν σε αδιέξοδο, ενώ ο Στέφανος μαθαίνει όλα όσα του έκρυβαν τόσο καιρό η Αγγελική και η οικογένειά του.

 Η Αγγελική μπήκε στη ζωή των Αργυρών για να τους καταστρέψει και να τους εκδικηθεί. Στα τελευταία επεισόδια της σειράς, ο αγώνας της πρόκειται να δικαιωθεί και έτσι θα καταφέρει επιτέλους να αφήσει για πάντα στο παρελθόν όσα την πονάνε και της φέρνουν ξανά και ξανά στη μνήμη τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια των βιαστών της.

Κι ενώ είναι έτοιμη να φύγει για πάντα από το κτήμα με τον Στέφανο και τη Δανάη, επιβεβαιώνει πως ο Δημήτρης σκότωσε τον πατέρα της και τον έθαψε στο κτήμα.Έκτοτε η δίψα της για να τους εκδικηθεί και να δικαιώσει τη μνήμη του πατέρα της μεγαλώνει και δεν θα ηρεμήσει εάν δεν κλείσει την Αθηνά και τον Δημήτρη στη φυλακή.

 Η ίδια μαζί με τον Μιχάλη και τον Αποστόλη αρχίζουν να ψάχνουν σε όλο το κτήμα για να βρουν ένα στοιχείο που θα τους οδηγήσει στο σημείο που είναι θαμμένος ο πατέρας της. Τις επόμενες μέρες η Αγγελική σκάβει μανιωδώςγια να βρει αν εκεί που την οδήγησε, χωρίς να το ξέρει ο Δημήτρης, είναι θαμμένος ο πατέρας της. Ωστόσο, είναι η μέρα που θα γίνει ο γάμος της Κατερίνας και του Δημήτρη και ο Μιχάλης την πείθει να επιστρέψει στο σπίτι για να μην κινήσει υποψίες με την απουοία της μια τόσο σημαντική μέρα για την οικογένεια Αργυρού.

 Παράλληλα, κάποιοι εργάτες βρίσκουν τυχαία ένα ανθρώπινο«οστό και η Αθηνά τρέμει, καθώς αντιλαμβάνεται πως το τέλος είναι κοντά. Οι ώρες περνούν και η ίδια δεν σταματάει να ανησυχεί για το οστό που ανακάλυψαν οι εργάτες. Ζητάει από τον Δημήτρη να μιλήσουν προκειμένου να βρουν τρόπο να καλύψουν τα ίχνη τους, αλλά εκείνος την αγνοεί και ετοιμάζεται για τον γάμο. Δεν μπορεί να φανταστεί, όμως πως ο κίνδυνος παραμονεύει. Εκτός από την Αγγελική, και η Τζένη ετοιμάζεται να επιτεθεί στους Αργυρούς ώστε να τιμωρηθούν για όσα έχουν διαπράξει.

Η ίδια με το σχέδιο που έχει ετοιμάσει θέτει σε κίνδυνο και τον εαυτό της, αλλά προτιμά να το ρισκάρει. Δεν γνωρίζει, βέβαια, πως ο Παύλος την παρακολουθεί και ξέρει τις κινήσεις της. Ο γάμος πραγματοποιείται στο κτήμα των Αργυρών, αλλά από εκείνη τη στιγμή αρχίζει και το τέλος των ηρώων. Η Κατερίνα βρίσκει τη γραμμή που είχε γράψει ο Νικόλας στη Μαργαρίτα και συνειδητοποιεί για πρώτη φορά την αλήθεια για τον Δημήτρη και τους Αργυρούς.

 Η δεξίωση του γάμου διαλύεται και η Κατερίνα τρέπεται σε φυγή. Η Αθηνά προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες αλλά ο Στέφανος επιμένει να ζητάει απαντήσεις. Ο Δημήτρης, στην προσπάθειά του να σταματήσει την Κατερίνα από το να φύγει, τη ναρκώνει. Όταν η Αγγελική του αποκαλύπτει ότι βρήκαν τα οστά του πατέρα της και η σύλληψή τους είναι θέμα χρόνου, εκείνος καταλαβαίνει πως βρίσκεται πια σε αδιέξοδο. Ωστόσο, δεν το βάζει κάτω. Αποπειράται να σκοτώσει τπν Αγγελική. Όμως, μπαίνει μπροστά ο Νικόλας.

 Ο νεαρός τραυματίζεται σοβαρά από τη σφαίρα που προοριζόταν για την κοπέλα και παλεύει για τη ζωή του. Η Αστυνομία φτάνει στο κτήμα και ο Δημήτρης με την Αθηνά καταλαβαίνουν ότι πλέον τους μένει μόνο μία λύση, να δώσουν τέλος στη ζωή τους για να μη συλληφθούν. Αφού όλα τελειώνουν, η Αγγελική πιάνει τον Στέφανο για να του ξεκαθαρίσει τα πάντα και η αντίδρασή του την εκπλήσσει...

 Πηγή: my tv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα