Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά πρώτη φορά για το επεισόδιο με τον Τζέιμς

Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά πρώτη φορά για το επεισόδιο με τον Τζέιμς

Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε για πρώτη φορά, σχετικά με την επεισοδιακή αποχώρηση του James Καφετζή από το πλατό του Love It.

Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία απάντησε για πρώτη φορά σχετικά με την επεισοδιακή αποχώρηση του James Καφετζή από το πλατό του Love It. Ο πρώην παίκτης του «Survivor 4» ανέφερε ότι η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ και η ομάδα της έκαναν συνεχώς αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπό του και αποχώρησε εκνευρισμένος από την εκπομπή.

«Καλέ δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον James, εσείς να μου πείτε. Κάνουμε μείζονα θέματα, πράγματα που δεν είναι σημαντικά. Εννοώ άξια λόγου, γιατί απ’ όσο γνωρίζω δεν έγινε κάτι. Όχι δεν μιλήσαμε με τον άνθρωπο καθόλου, αλλά το καταλαβαίνω γιατί δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία. Είναι λογικό. Δεν είναι άνθρωπος της τηλεόρασης για να ξέρει και σε καμιά περίπτωση δεν νομίζω ότι το έκανε με αγένεια. Και έτσι να συνέβαινε εντάξει μέσα στη ζωή είναι όλα. Πιθανώς κάποιοι άνθρωποι δεν είναι αρεστοί σε όλους, αυτό είναι ανθρώπινο. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το να τηρείς το συμβόλαιο σου σε τιμά. Ακόμη και το ότι παρευρέθηκε».

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε ότι η εκπομπή «Love it» κατεβάζει ρολά για φέτος στις 16 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα