Παύλος Γαλακτερός - Νικολέτα Μαυρίδη: Ξεκαθαρίζουν τι συμβαίνει πραγματικά ανάμεσά τους

Παύλος Γαλακτερός - Νικολέτα Μαυρίδη: Ξεκαθαρίζουν τι συμβαίνει πραγματικά ανάμεσά τους

Καλεσμένοι στο .dot ήταν ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικόλ Μαυρίδη για να μιλήσουν για την εμπειρία τους στο Survivor ενώ οι δυο τους έδειξαν ότι έχουν αναπτύξει ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Σχετικά με την 24ωρη παρακολούθηση από τις κάμερες, η Νικόλ είπε: «όταν ηθελα να πω κάτι πολύ προσωπικό στον Παύλο τον έπαιρνα και πηγαίναμε κάπου πιο μακριά όπου δεν υπήρχαν μικρόφωνα και κάμερες, αλλά σίγουρα έχει τύχει να έχουμε πει κάτι προσωπικό ο ένας στον άλλο και μπροστά στις κάμερες».

Στην επισήμανση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου ότι πουθενά δεν πάει η Νικόλ αν ο Παύλος δεν κουβαλούσε τα ξύλα, ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης τόνισε: «κουβαλούσε πάντα ξύλα, αλλά εγώ επέμενα να τα κουβαλάω εγώ. Ήταν πολύ βασικό αυτό. Πάντα πηγαίναμε για καρύδες ή για ξύλα, Νικολέτα, Ελένη, εγώ ήταν η τριάδα-φωτιά, πηγαίναμε εκεί, μαζεύαμε πραγματάκια, κάναμε και ωραίες συζητήσεις» με τους δύο πρώην παίκτες να παραδέχονται ότι ξέρει ο ένας πράγματα για τον άλλον που δεν τα ξέρουν οι φίλοι τους. Η Νικόλ είπε: «νομίζω μιλάγαμε πάρα πολύ για τη ζωή μας, νοσταλγούσαμε στιγμές, την οικογένειά μας, τους φίλους μας, κλαίγαμε». Όσο γιατί είναι συνέχεια μαζί η Νικόλ υπογράμμισε: «μου έκανε παράπονα πριν ότι τον έχω ξεχάσει» με τον Παύλο να προσθέτει: «βρεθήκαμε τη μέρα που ήρθε». «την πρώτη ημέρα. Ήθελα πολύ να τον δω» συμπλήρωσε η Νικόλ και αποκάλυψε: «κανείς δεν καταλαβαίνει ότι το δέσιμο είναι τεράστιο, ούτε εγώ το πίστευα ότι θα δημιουργήσω μία τόσο δυνατή φιλία μέσα στο παιχνίδι και όμως δημιουργήθηκε και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτήν γιατί αυτό είναι το δώρο μου από το Survivor" είπε και παραδέχτηκε ότι είναι «ελεύθερη». «κι εγώ ελεύθερος είμαι» είπε από την πλευρά του και ο Παύλος Γαλακτερός και ακολούθως τόνισε: «εμείς κολλήσαμε από την πρώτη μέρα γιατί νιώσαμε και οι δύο τα ίδια πράγματα. Όλο αυτό με τις κάμερες, την όλη πίεση της παραλίας... γιατί εκεί πηγαίνεις και παθαίνεις ένα μικρό σοκ».

Όσο για το πρώτο βράδυ που πήγαν στον Άγιο Δομίνικο και τις συνθήκες με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωποι η Νικόλ είπε «δεν μπορούσα να κοιμηθώ, πονούσαν τα κοκαλάκια μου. Θυμάμαι γύρναγα από εδώ, γύρναγα από εκεί. Να μην κάνω και θόρυβο. Μετά να θέλω να πάω τουαλέτα, να είναι όλα σκοτεινά, να φοβάμαι να σηκωθώ, να κρατιέμαι όλο το βράδυ. Δεν υπήρχε όλο το βράδυ».

Ο Παύλος Γαλακτερός, αναφερόμενος στο πρώτο βράδυ στην καλύβα, αποκάλυψε: «δεν ξέρω αν στο έχω πει, ενώ ήσασταν στη φωτιά και τραγουδούσατε, εγώ είχα ξαπλώσει, είχα γυρίσει από την άλλη και έκλαιγα. Δεν ξέρω τι με είχε πιάσει. Με είχε πιάσει σοκ. Τα παιδιά μας υποδέχτηκαν σαν να μας περίμεναν».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα