Αγγελική: Ο Στέφανος μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Μιχάλη και τον βιασμό της Λένας

Αγγελική: Ο Στέφανος μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Μιχάλη και τον βιασμό της Λένας

Ο Στέφανος μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Μιχάλη και τον βιασμό της Λένας και εξοργισμένος οδηγείται στην Αθηνά όπου έρχονται σε ρήξη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο 123 της σειράς Αγγελική είδαμε πως:
Οι αστυνομικοί οδηγούν την Κατερίνα στο τμήμα για να καταθέσει όσα τους είπε για τον Παύλο και τον παραλίγο βιασμό της από αυτόν. Η Αγγελική βοηθάει την Τζένη να ξεπεράσει τους σπασμούς και την γυρίζει σπίτι της να ξεκουραστεί. Τη ρωτάει αν έχει αποκαλύψει στην Αθηνά την πραγματική της ταυτότητα αλλά δεν προλαβαίνει να πάρει απάντηση αφού έρχεται ο Παύλος. Μόλις φεύγει η Αγγελική ο Παύλος ανακοινώνει στην Τζένη ότι φεύγει απ’ το σπίτι γιατί χρειάζεται λίγη απόσταση. Πριν προλάβει να το κάνει ωστόσο τα πράγματα ανατρέπονται καθώς έρχεται η αστυνομία και του ζητάει να τους ακολουθήσει στο τμήμα καθώς βγήκαν στο φως νέα στοιχεία.. Η Αθηνά κανονίζει να βρεθεί με τον Αντώνη με σκοπό να καταλάβει αν είναι κι αυτός στο κόλπο της Αγγελικής κι αν γνωρίζει την αληθινή της ταυτότητα. Τέλος, όταν ο Δημήτρης προσπαθεί να ψαρέψει τον Αποστόλη για να δει αν κι αυτός γνωρίζει ποια είναι η Αγγελική, ακολουθεί ένα ξέσπασμα του Αποστόλη στο οποίο αποκαλύπτονται πολλά.

Αγγελική 10/05 Επεισόδιο 124:  Ο Στέφανος μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Μιχάλη και τον βιασμό της Λένας

Ο Στέφανος μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Μιχάλη και τον βιασμό της Λένας και εξοργισμένος οδηγείται στην Αθηνά όπου έρχονται σε ρήξη. Η Αγγελική φοβάται ότι οι Αργυροί την έχουν καταλάβει και το συζητάει με το Μιχάλη ο οποίος της αποκαλύπτει ότι και η Ελένη ξέρει για τον βιασμό της κι έτσι η Αγγελική αποφασίζει να τη συναντήσει. Όταν συμβαίνει αυτό, η Ελένη της λέει όλα όσα γνωρίζει επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους της Αγγελικής, ακόμα και αυτούς που αφορούν στην αυτοκτονία του πατέρα της. Ο Παύλος αφήνεται ελεύθερος από το τμήμα αλλά όταν γυρίζει σπίτι αντιμετωπίζει τη Σοφία που έχει μάθει για την επίθεση εναντίον της Κατερίνας. Την ίδια στιγμή, η Αθηνά στήνει μια παγίδα στην Ελένη που θα την κάνει να αποκαλυφτεί.

Διαβάστε ΕΔΩ τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα