Tα ζώδια σήμερα 25 Απριλίου: Eυκαιρία να αποκαλυφθούν όσα νιώθετε

Tα ζώδια σήμερα 25 Απριλίου: Eυκαιρία να αποκαλυφθούν όσα νιώθετε

Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και είναι μία δύσκολη όψη για τα ζώδια που ενδεχομένως να φέρει σύγχυση και αναποφασιστικότητα. Μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις, οι διχασμένοι θα είναι δύσκολο να κατασταλάξουν. Στον επαγγελματικό τομέα ενδεχομένως οι βλέψεις να μην είναι προσγειωμένες ή εφικτές, η χρονική στιγμή δεν θα είναι ευνοϊκή για να βρουν οι ιδέες πρακτική εφαρμογή.

Στις συζητήσεις τα λόγια θα είναι συγκεχυμένα, δυσκολία θα υπάρξει στη συνεννόηση, κάποιοι ενδεχομένως να νιώσουν την ανάγκη να συγκαλύψουν αυτά που σκέφτονται. Προσοχή στον αρνητισμό και στις απαισιόδοξες σκέψεις, καλό θα είναι να μην υπάρξει προσκόλληση στα αρνητικά συμβάντα και στις σκοτεινές εικασίες.

 
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε ζητήματα οικονομικής φύσης φέρνει φραγμούς και διστακτικότητα, εμπόδια θα κάνουν την εμφάνισή τους, ενδεχομένως στις δοσοληψίες να μην υπάρξει ομαλή εξέλιξη. Στον αισθηματικό τομέα η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για αποφάσεις και άμεσα ξεκαθαρίσματα, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.  Όσοι διατηρούν σχέση θα πρέπει να αποφύγουν την πίεση, οριοθετημένες θα πρέπει να είναι οι απαιτήσεις, προσοχή στην αδιαλλαξία.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό θα υπάρχει ανάγκη για κοινωνικοποίηση και συντροφικότητα, ευνοούνται οι προσεγγίσεις.Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, φέρνει ορθολογισμό και αντικειμενικότητα, θα υπάρξει δυνατότητα να παρθούν αποφάσεις. 

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα