Survivor: Ξεσπά η μητέρα της Μαριαλένας - Δεν περίμενα από την κόρη μου τέτοιο θέατρο

Survivor: Ξεσπά η μητέρα της Μαριαλένας - Δεν περίμενα από την κόρη μου τέτοιο θέατρο

Μεγάλο ντόρο φαίνεται ότι έχει προκαλέσει το δώρο που έκανε ο Σάκης Κατσούλης στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη πριν από μερικές ημέρες. Συγκεκριμένα, ο παίκτης του «Survivor 4» έδωσε στην πρώην σύντροφό του ένα κολιέ με μια πέτρα σε σχήμα καρδιάς. Ωστόσο, κάποιοι πιο παρατηρητικοί σχολίασαν στα κοινωνικά δίκτυα ότι το συγκεκριμένο κολιέ το φορούσε η Μαριαλένα στο πάρτι της ένωσης που είχε γίνει στις 28 Φεβρουαρίου.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της Μαριαλένας έχει πολλές φορές εκφράσει την αντίθεσή της με τα όσα προβάλλονται στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, σχετικά με την κόρη της και τη σχέση που φαίνεται να έχει αναπτύξει με τον Σάκη Κατσούλη. Αυτή τη φορά, όμως, η κυρία Γεωργία φαίνεται να είναι απογοητευμένη με τη συμπεριφορά της Μαριαλένας. Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, η κυρία Χαραλαμποπούλου δήλωσε: «Από τον Σάκη το περίμενα ότι θα παίξει αυτό το θέατρο. Από την κόρη μου όχι. Περιμένω να βγει και να μας τα πει».

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, όσο περνούν οι μήνες, η Μαριαλένα και ο Σάκης έρχονται όλο και πιο κοντά και παρ’ ότι η παραγωγή τους χώρισε – μιας και ο Σάκης πλέον αγωνίζεται για τους κόκκινους – οι δυο τους συνεχίζουν να κάνουν παρέα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα