Με πόσα χρήματα έφυγε η Ελευθερίου από το Survivor; Πόσα έχουν πάρει Τριαντάφυλλος και Παππάς

Με πόσα χρήματα έφυγε η Ελευθερίου από το Survivor; Πόσα έχουν πάρει Τριαντάφυλλος και Παππάς

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor 4 το βράδυ της Τετάρτης (14/04), μετά από την απόφαση του κοινού να κρατήσει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ τους Τριαντάφυλλο, Παύλο Γαλακτερό και Κώστα Παπαδόπουλο, οι οποίοι ήταν επίσης υποψήφιοι.

Με την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου το twitter έστησε γλέντι, καθώς η παίκτρια δεν ήταν πια συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό λόγω των συναναστροφών της στο Survivor 4. Συγκεκριμένα, η στενή παρέα με τον Αλέξη Παππά, τον πλέον αμφιλεγόμενο παίκτη του ριάλιτι, η υποστήριξή του εκ μέρους της και η υιοθέτηση των απόψεών του, δημιούργησε μία μάλλον κακιά εικόνα για την ίδια. Παράλληλα, σημειώνεται ότι η Ελευθερία Ελευθερίου δεν είχε πολύ υψηλές επιδόσεις στα αγωνίσματα, επομένως δεν μπορούσε να διακριθεί για τις αθλητικές τις νίκες.

Ωστόσο, η γνωστή τραγουδίστρια είχε προσφέρει στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 4, όπως όταν «κόλλησε» στο εμπόδιο του στίβου μάχης λόγω του χαμηλού της ύψους ή όταν συστήθηκε στους Τούρκους παίκτες στο πάρτυ της Ένωσης και εκείνοι την αποκάλεσαν «τελεφερίκ» αντί για Ελευθερία.

Ελευθερία Ελευθερίου: Πόσα λεφτά έβγαλε από το Survivor 4..

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα