Survivor: H αποκάλυψη της αδελφής του Σάκη για τη σχέση του με τη Μαριαλένα

Survivor: H αποκάλυψη της αδελφής του Σάκη για τη σχέση του με τη Μαριαλένα

Η αδελφή του Σάκη Κατσούλη, Μίνα, αποκάλυψε τη σχέση που έχει ο παίκτης του Survivor με τη Μαριαλένα και τους λόγους που τον έκαναν να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

“Τώρα με την ένωση των ομάδων, με την όλη διαδικασία που έγινε και μεταφέρθηκε στην Κόκκινη ομάδα αρχίζουμε και βλέπουμε τον πραγματικό Σάκη. Ο Τζέιμς και ο Νίκος δεν θα πω ότι μαγειρεύουν ψηφοφορίες, γιατί δεν είμαι εκεί, όμως θεωρώ ότι ορισμένα πράγματα προς άλλους παίκτες γίνονται εσκεμμένα”, είπε η αδελφή του παίκτη του Survivor και σημείωσε:

“Το Survivor είναι καθαρά αγωνιστικό και από τώρα και μετά θα φαίνεται πιο πολύ, και ίσως αυτό μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς”.

Η Μίνα Κατσούλη αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη σχέση του Σάκη με την πρώην σύντροφό του Μαριαλένα. “Ο Σάκης πριν μπει στο παιχνίδι δεν έβλεπε Survivor... Ο Σάκης είχε δηλώσει ότι πάει στο Survivor να βοηθήσει την Μπλε ομάδα και την Μαριαλένα, την οποία ξέρει πάρα πολύ καλά και ότι μπορεί να της δώσει το κίνητρο να ανέβει ακόμα περισσότερα αγωνιστικά γιατί πιστεύει πολύ σε εκείνη. Ο Σάκης δεν έκανε αίτηση για να μπει στο παιχνίδι, τον πλησίασαν πολύ πριν ξεκινήσει το Survivor, του έκαναν μία πρόταση. Τον είχαν προσεγγίσει πριν και του είπαν ότι θέλουν να μιλήσουν μαζί του, γιατί έχουν ένα πρότζεκτ, πήγε μίλησε και τότε του είπαν ότι πρόκειται για το Survivor. Τον φώναξαν για το κάστινγκ, για τα αθλήματα, πήγε, πέρασε την πίστα και βγαίνοντας από εκεί, συναντήθηκαν με τη Μαριαλένα. Ο Σάκης δεν γνώριζε ότι η Μαριαλένα έχει δηλώσει συμμετοχή. Δεν μπορώ να ξέρω αυτή τη στιγμή ποια είναι η σχέση τους και αν έχουν έρθει κοντά, δεν είμαι εκεί”.“Έχουν έρθει κοντά. Είναι δύο άνθρωποι που γνωρίζονται πάρα πολύ καλά. Είναι δικό τους θέμα. Ποτέ δεν έχω εμπλακεί στα προσωπικά του αδελφού μου και δεν θα το κάνω ούτε και τώρα”, πρόσθεσε η Μίνα Κατσούλη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα