Αγγελική: Δείτε όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας - Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη

Αγγελική: Δείτε όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας - Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη

Δευτέρα 01 Μαρτίου – Επεισόδιο 90

Η αποκάλυψη του Παύλου για την σχέση του με την Τζένη φέρνει τα πάνω κάτω στο σπίτι των Αργυρών. Η Τζένη έχει ξεσκεπαστεί και οι δικαιολογίες της δεν μπορούν πλέον να την καλύψουν. Ο Στέφανος την διώχνει από το σπίτι. Όταν τα νέα διαδίδονται, η Δανάη ζητάει απ’ την Αγγελική να είναι κοντά στον Στέφανο, γιατί μόνο αυτή μπορεί να τον βοηθήσει και να του σταθεί. Η Αθηνά βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση που η Τζένη τους πρόδωσε για δεύτερη φορά. Η Τζένη γυρνάει σπίτι της όπου έρχεται σε μία τεράστια σύγκρουση με τον Παύλο γι’ αυτό που της έκανε. Ο Στέφανος μεθάει και καταλήγει στο σπίτι της Σοφίας όπου της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την σχέση του Παύλου και της Τζένης. Αυτό οδηγεί την Σοφία στο σπίτι της Τζένης για να την ξεμπροστιάσει.

Τρίτη 02 Μαρτίου – Επεισόδιο 91

Η Αθηνά κρατάει σε απομόνωση τον Δημήτρη. Η Αγγελική χωρίς να το θέλει δίνει ελπίδες στον Στέφανο. Η Σοφία νιώθει έντονους πόνους στην κοιλιά που την ανησυχούν. Ο Παύλος και η Τζένη παραδέχονται ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ τους, αλλά τους ενώνει το πάθος. Ο Στέφανος δείχνει ευάλωτος μπροστά στην Αθηνά. Η Δανάη ζητάει εξηγήσεις από την Τζένη. Ο Δημήτρης δείχνει στην Αγγελική ότι δεν την εμπιστεύεται. Η Αθηνά λέει ψέματα στην Κατερίνα ότι ο Δημήτρης δεν θέλει να την ξαναδεί, εκείνος όμως βρίσκει τρόπο να επικοινωνήσει μαζί της. Η Σοφία δίνει το πράσινο φως στον Αντρέα. Η Χριστίνα αποκαλύπτει στο Νικόλα κάτι που θα τον σοκάρει. Η Αγγελική, στην προσπάθεια να βρει το παιδί της, βρίσκει την Ασπασία, τη γυναίκα που έχει όλες τις απαντήσεις.

*Συμμετέχει η Ελένη Κρίτα στο ρόλο της Ασπασίας Χατζόγλου.

**Συμμετέχει η Λένα Μποζάκη στο ρόλο της Χριστίνας.

Τετάρτη 03 Μαρτίου – Επεισόδιο 92

Η Αγγελική πιέζει την Ασπασία να της πει για το παιδί της κι εκείνη υποκύπτει αποκαλύπτοντας την ταυτότητά του. Στο σπίτι, ο Δημήτρης παραπλανά την Αθηνά κι επικοινωνεί κρυφά με την Κατερίνα μέσω της Δανάης. Ο Στέφανος μαθαίνει απρόσμενα τα πραγματικά αισθήματα της Αγγελικής για αυτόν, όσο ο Παύλος με τη Τζένη δολοπλοκούν εναντίον του. Στον κόσμο των Ζάχων μια συζήτηση για τον Αργυρό προκαλεί την αντίδραση της Λένας και βάζει σε υποψίες τον Μιχάλη, ο οποίος δέχεται τηλεφώνημα της Ελένης που του ζητά να πάρουν μαζί τα αποτελέσματα του DNA μέχρι που τον διακόπτει η Αγγελική και του λέει ότι ποια είναι η κόρη της.

Πέμπτη 04 Μαρτίου– Επεισόδιο 93

Η Σοφία συγκρούεται με τον Παύλο. Ο Μιχάλης συμβουλεύει την Αγγελική να προστατέψει την κόρη της από την αλήθεια. Ο Δημήτρης βρίσκει σταδιακά τον παλιό κακό του εαυτό, ζητάει βοήθεια από τον Παύλο και εκείνος συγκρούεται με την Αθηνά. Ο Νικόλας προσεγγίζει εκείνους που αγαπάει, αλλά οι αντιδράσεις δεν είναι από όλους θετικές. Η Λένα βασανίζεται από ενοχές, ενώ ο Μιχάλης ψάχνει τι έχει συμβεί με εκείνη και τον Αργυρό. Ο Παύλος απειλεί τον Στέφανο. Η Αγγελική έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Δανάη. Ο Στέφανος ζητάει από την Αγγελική να παραδεχτεί τα αληθινά της αισθήματα. Η Ελένη παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ dna και ο Μιχάλης τη συμβουλεύει να μείνει μακριά από τους Αργυρούς. Μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι τον Αργυρών, θα αναστατώσει τον Στέφανο…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα