Κούγιας στον Χατζηνικολάου: Αν εγώ είμαι η ντροπή της νομικής, ποιος είναι αυτός που με κρίνει;

Κούγιας στον Χατζηνικολάου: Αν εγώ είμαι η ντροπή της νομικής, ποιος είναι αυτός που με κρίνει;

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με υποδεχόσασταν εδώ με δύο ανώνυμες αναρτήσεις που υποστηρίζουν ότι είμαι η ντροπή της νομικής επιστήμης και θα ήθελα να γνωρίζω ποιοι είναι αυτοί οι τόσο αξιόπιστοι που αναδεικνύετε ως κριτές της δικής μου διαδρομής και της απόφασής μου να υπερασπιστώ τον κ. Λιγνάδη. Αν εγώ είμαι η ντροπή της νομικής, ποιος είναι αυτός που με κρίνει;

Ανέβηκαν οι τόνοι στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ανάμεσα στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου και στον δικηγόρο Αλέξη Κούγια, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο κ. Κούγιας παρουσιάστηκε ενοχλημένος για το ρεπορτάζ που προηγήθηκε της συζήτησης με τον παρουσιαστή του δελτίου και το οποίο έκανε λόγο για δύο ανώνυμες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία ανέφεραν τον Κούγια ως «ντροπή της νομικής επιστήμης».

Ο κ. Χατζηνικολάου δικαιολόγησε την απόφαση του δελτίου να παίξει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ λέγοντας πως είχε δύο ελαφρυντικά: Το ότι πρόκειται για δημόσιο υλικό, καθώς και ότι στο εν λόγω ρεπορτάζ συμπεριλαμβανόταν τόσο η απάντηση του κ. Κούγια, όσο και του γιου του. Ωστόσο, ο κ. Κούγιας διέκοπτε συνέχεια τον Νίκο Χατζηνικολάου, κάτι το οποίο προκάλεσε την έκρηξη του δημοσιογράφου: «Αφήστε με να ολοκληρώσω! Εγώ σας άκουσα»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα