Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Καίτη κληρονομεί μια ποδοσφαιρική ομάδα

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Καίτη κληρονομεί μια ποδοσφαιρική ομάδα

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Alpha, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα είδαμε πως: Ο Άγγελος δείχνει μαγκωμένος σε σχέση με τη δουλειά, όμως η Βέλη δεν μπορεί να φανταστεί τι γίνεται πίσω από την πλάτη της.

Ο Μπάμπης έχει κανονίσει ψάρεμα με τον Σωκράτη, αλλά τον «κρεμάει» για μια γκόμενα. Η Ξένια αναλαμβάνει δράση. Από μια παρεξήγηση, ο Μηνάς νομίζει πως η Βούλα είναι έτοιμη να του ζητήσει διαζύγιο και κάνει ό,τι μπορεί για να την αποτρέψει.

Η Καίτη ζητά απ’ τη Μένη, που «σπουδάζει» καφεμαντεία, να της «πει» το φλιτζάνι. Βλέπει στον καφέ κάτι σημαντικό που αφορά τον Ηλία.

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στις 21.00;

Η Καίτη κληρονομεί μια ποδοσφαιρική ομάδα και προσπαθεί να αποφασίσει αν θα κάνει αποδοχή κληρονομιάς ή όχι. Μέχρι να πάρει αυτή την απόφαση όμως, ευχαριστιέται την ζωή της σαν πρόεδρος, τρελαίνοντας τον Ηλία.
Ο Μπάμπης δεν αντέχει την πίεση της Ξένιας για να αλλάξει στυλ στο ντύσιμο και υποκύπτει. Η Ξένια όμως δεν φαντάζεται τι θα προκύψει.

Η Βέλη λέει στον Άγγελο ότι έκανε τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό. Όμως, πόσο έτοιμοι είναι να γίνουν γονείς; Η εγγονή της Βούλας και του Μηνά, έχει μια πρόταση για δουλειά στο Μεξικό κι ενώ η γιαγιά ενθουσιάζεται, ο παππούς, τα βάφει μαύρα.

https://www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα