Άγριες Μέλισσες: Η δίκη Βόσκαρη και η ψευδομαρτυρία της Σοφούλας στη δίκη

Άγριες Μέλισσες: Η δίκη Βόσκαρη και η ψευδομαρτυρία της Σοφούλας στη δίκη

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες. Στο επίκεντρο, η δίκη του Βόσκαρη, αλλά και η Σοφούλα. Οι τελευταίες κινήσεις του Βόσκαρη, καθώς και η βίαιη συμπεριφορά του, την έκαναν να υποψιάζεται πως ο άντρας που παντρεύτηκε δεν είναι τελικά αυτός που γνώρισε στην αρχή.

Η μέρα της δίκης πλησιάζει, χωρίς την βασική μάρτυρα, την Μαρία Μαδούρου. Στο πλευρό της Ελένης θα βρεθεί ο Λάμπρος, αλλά και ένας νέο μάρτυρας, έκπληξη στις Άγριες Μέλισσες. Τί θα ακολουθήσει στη συνέχεια της αγαπημένης μας σειράς;

Στην δίκη του Βόσκαρη, απέναντι από την Σοφούλα, θα σταθεί ένας μάρτυρας, αρκετά δυνατός, στις Άγριες Μέλισσες. Αυτός, δε θα είναι άλλος από τον Λάζαρο Γκούμα, τον φύλακα στις φυλακές Θεσσαλίας. Όπως είχαμε δει και στα προηγούμενα επεισόδια, ο Λάζαρος αποφάσισε να υποστηρίξει την άποψή του, κατά του Βόσκαρη, αφήνοντας πίσω τον φόβο του.

Αντίθετα, ο Βόσκαρης υποστήριξε πως ο άνθρωπος αυτός τον ζήλευε πολύ, για αυτό και έχει πάρει το μέρος της Ελένης. Ο Γκούμας δε θα διστάσει να εμφανιστεί και στην δίκη, στο πλευρό της Ελένης, του Λάμπρου, αλλά και του Αλέξη Γραμματικού, ο οποίος θα δώσει τον δικό του αγώνα για την δικαιοσύνη.

Υπέρ του Βόσκαρη θα καταθέσει η Σοφούλα, η οποία θα πιεστεί αρκετά για να παρευρεθεί στην δίκη, στις Άγριες Μέλισσες. Ο αδίστακτος σύζυγός της θα την αναγκάσει να ψευδομαρτυρήσει υπέρ του, με αποτέλεσμα να κερδίσει μεγάλο πλεονέκτημα στην έκβαση της δίκης. Η Σοφούλα θα υποστηρίξει πως, όλα όσα έχουν ισχυριστεί εναντίον του είναι ψέματα.

Μάλιστα, θα υποχρεωθεί να καταθέσει και ψεύτικα γεγονότα, προκειμένου ο Βόσκαρης να αθωωθεί. Όλο το Διαφάνι θα μείνει άφωνο, όχι με την κίνηση της πρωταγωνίστριας (καθώς αυτή θεωρείται δεδομένη), αλλά με τον τρόμο στη φωνή της, τη στιγμή που καταθέτει. Ο Βόσκαρης θα καταφέρει να γλιτώσει για ακόμη μια φορά, όχι, όμως για πολύ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα