Δημήτρης Λιγνάδης: Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη – Αρνείται τις κατηγορίες

Δημήτρης Λιγνάδης: Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη – Αρνείται τις κατηγορίες

Το μεσημέρι της Τετάρτης (24.02.2021) ζήτησε και έλαβε προθεσμία ο Δημήτρης Λιγνάδης για να απολογηθεί.

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε για τη Τετάρτη το μεσημέρι, ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κατηγορείται για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή. Μέχρι στιγμής το κατηγορητήριο σε βάρος του αφορά δύο πράξεις βιασμού, μία το 2010 και μία το 2015. Σύμφωνα με πληροφορίες, και στις δύο περιπτώσεις τα θύματα ήταν αλλοδαποί, ανήλικοι.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αρνείται τις κατηγορίες.

Νωρίτερα ο Δημήτρης Λιγνάδης οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Συνελήφθη χθες το βράδυ, μετά την έκδοση εντάλματος σε βάρος του για την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.

Μετά την κατάθεσή του ο σκηνοθέτης οδηγήθηκε πίσω στην ΓΑΔΑ. Ο καλλιτέχνης, μέσω δήλωσης του συνηγόρου του Νίκου Γεωργουλέα, δηλώνει αρχικά πως αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται: «O κ. Λιγνάδης είναι ένας άνθρωπος έντιμος, ειλικρινής στις εξηγήσεις του, με οργανωμένη σκέψη», είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορος.

Τι προβλέπεται

Ο Δημήτρης Λιγνάδης πέρασε το κατώφλι της 19ης Τακτικής Ανακρίτριας η οποία συμφώνησε στην έκδοση του εντάλματος σύλληψης, όπου ο κατηγορούμενος αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την απολογία του ώστε να λάβει γνώση του κατηγορητηρίου και των στοιχείων που περιλαμβάνονται στην δικογραφία για να αντικρούσει τις κατηγορίες.

https://www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα