Κατερίνα Καινούργιου: Με είχε πιάσει το στομάχι μου, θέλω να κάνω εμετό

Στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε συζητήθηκε το θέμα των καταγγελιών που έρχονται στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες.

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην υπόθεση της καταγγελίας σοκ που αφορά σκηνοθέτη και ο οποίος φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά νεαρό ηθοποιό.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης αυτής και η συνέντευξη – περιγραφή έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια η οποία ξέσπασε στον «αέρα».

«Ακούστε με λίγο γιατί αυτές τις ημέρες δεν είμαι καλά. Έχω τάσεις για εμετό, με έχει πιάσει το στομάχι μου. Τόσα χρόνια, υπάρχει ένα γκέτο, κάποιοι άνθρωποι που τους έχουν θεοποιήσει, τους προσκυνούν οι πάντες και μας βλέπουν και μας φτύνουν και έχουν κάνει όλα αυτά τα πράγματα σε ανήλικα παιδάκια. Δεν είμαι γονιός αλλά αν ήμουν και είχε κάνει αυτό στο παιδί μου με τα ίδια μου τα χέρια θα τον πιάσω. Εννοείται να τους κλείσουν μέσα. Δεν το θέλω άλλο αυτό το θέμα. Διάβασα χθες την Espresso με τις καταγγελίες. Με είχε πιάσει το στομάχι μου, ήθελα να κάνω εμετό, ζαλίστηκα, δεν θέλω να το σχολιάσω άλλο, δεν μπορώ. Αλλάζω θέμα και δεν ξέρω αν γίνεται – γιατί όλοι γι΄αυτό ενδιαφέρονται- να μην το παίζουμε και καθόλου», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα