8 Λέξεις: Το πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου και η ρήξη στην οικογένεια του Αρώνη

8 Λέξεις: Το πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου και η ρήξη στην οικογένεια του Αρώνη

Νέες εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς "8 λέξεις». Ο Μιχαήλ και η Βικτώρια συγκρούονται για μια ακόμη φορά , καθώς ο Μιχαήλ ειναι αντίθετος με τους χειρισμούς του Άκη σχετικά με το ναυτικό ατύχημα. 

ΟΔημήτρης και ο Άκης έρχονται σε οριστική ρήξη και ο Δημήτρης παραιτείται από την εταιρεία. Η Βικτώρια ξεκαθαρίζει στον Άκη πως σκοπεύει να πληρώσει τα νόμιμα για την μόλυνση που προκάλεσε το πλοίο τους, ενώ εκείνος είναι αντίθετος και θέλει να το κουκουλώσει. Ο Σίμος κάνει μια τελευταία προσπάθεια να προσεγγίσει τη Σμαράγδα και αυτή την φορά την πείθει ότι έχει αλλάξει. Ο Μιχαήλ με μεγάλη ικανοποίηση ακούει από την Βικτώρια την απόφασή της να αγνοήσει τον Αρώνη και να πληρώσει τα πρόστιμα για την καταστροφή που προκάλεσε το πλοίο της. Μια πολύ περίεργη συνάντηση του Μάρκου με τον Δημήτρη εγείρει πολλά ερωτηματικά. Ο Έκτορας και ο Κλήμης ακούν τους επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης να σχεδιάζουν τη δολοφονία της Κατερίνας Μαρόγλου.

Η Σμαράγδα λέει στον Σίμο ότι χώρισε με τον Αντώνη και εκείνος απαιτεί να διακόψει και τη συνεργασία μαζί του. Ο Άκης όμως καλεί την Σμαράγδα στο γραφείο του και της λέει ότι η συνεργασία με τον Αντώνη θα συνεχιστεί ο κόσμος να χαλάσει... Ο Σπύρος ενδίδει στον πειρασμό και κανονίζει δεύτερο ραντεβού με την οδοντίατρό του, την Αλκμήνη. Ο Δημήτρης ξανασκέφτεται την πρόταση του Μάρκου και ζητάει συνάντηση μαζί του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα