Survivor: Ανησυχία για την υγεία τη Ταραμπανκό - Το αυτοάνοσο και οι φήμεςαποχώρησης

Survivor: Ανησυχία για την υγεία τη Ταραμπανκό - Το αυτοάνοσο και οι φήμεςαποχώρησης

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να βρίσκεται η Κάτια Ταραμπάνκο μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του Survivor. Η πιο δημοφιλής παίκτρια του ριάλιτι βρίσκεται ακόμα σε κλινική στον Άγιο Δομίνικο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ταλαιπωρείται από ένα αυτοάνοσο νόσημα.

Η κατάστασή της υγείας της χειροτέρεψε τις τελευταίες ημέρες από την έντονη απώλεια βάρους λόγω της λιγοστής τροφής κατά τη διάρκεια του ριάλιτι. Φήμες, που γίνονται ολοένα και πιο έντονες, θέλουν την παίκτρια των Διασήμων να εγκαταλείπει το παιχνίδι και να επιστρέφει στην Αθήνα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι βέβαιο, καθώς οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν ώστε η Κάτια σύντομα να επιστρέψει υγιής στην παραλία της ομάδας της και φυσικά να μην αποχωρήσει από το παιχνίδι. Η αδιαθεσία της, που την έστειλε για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο, έκανε τον Γιώργο Λιανό να προχωρήσει χθες σε μια ανακοίνωση που ανέτρεψε τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως οι δυο συνεχόμενες αποχωρήσεις από την ομάδα των «Διασήμων» και την απουσία της Κάτιας, οδήγησε την παραγωγή να πάρει την απόφαση να μην αποχωρήσει κανείς αυτήν την εβδομάδα. Την ίδια ώρα στο ριάλιτι μπαίνουν δύο νέα πρόσωπα. Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Βαλέρια Χοψονίδου θα ενταχθούν αντίστοιχα στις δύο αντίπαλες ομάδες ενώ όπως έχει γίνει γνωστό οι δύο ομάδες θα… ανακατευτούν στα προσεχή επεισόδια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα