Φάρμα: Αυτά είναι τα τρία πρόσωπα που προσέγγισε ο ANT1

Φάρμα: Αυτά είναι τα τρία πρόσωπα που προσέγγισε ο ANT1

Το τηλεοπτικό project που παρουσίασε για πρώτη φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και στη συνέχεια ο Ηλίας Bαλάσης επιστρέφει ανανεωμένο και με πολλές αλλαγές μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Στη «Φάρμα» θα συμμετέχουν 16 παίκτες, μεταξύ των οποίων και celebrities, ονόματα που έχουμε καιρό να δούμε στην ελληνική τηλεόραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Δήμητρας Καλφούντζου στη «Φωλιά των Κου Κου» μια πρώτη κουβέντα για να γίνουν τηλεοπτικοί αγρότες έχουν κάνει με την παραγωγή ο Θανάσης Βισκαδουράκης, o Γιώργος Χρανιώτης και ο Γιώργος Χειμωνέτος. Ο πρώτος κύκλος των επαφών με τους τρεις καλλιτέχνες φαίνεται πως έχει κλείσει και σύντομα θα περάσουν στη δεύτερη συνάντηση, όπου θα γίνουν πιο λεπτομερείς κουβέντες.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του σταθμού μιλάνε και με δύο γυναίκες που έχουν απασχολήσει πολύ έντονα την τηλεοπτική πραγματικότητα πριν από αρκετά χρόνια και ίσως τις δούμε σε νέες περιπέτειες στη «Φάρμα». Η πρώτη είναι η Πόπη Μαλλιωτάκη που αποκάλυψε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ότι συζητάει για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 και ότι στο χωριό που μεγάλωσε στην Ιεράπετρα ζούσαν με τα βασικά και άρα μπορεί να τα βγάλει πέρα με τις αγροτικές εργασίες.

Η έτερη κυρία είναι η Πέπη Τσεσμελή, η οποία δήλωσε ότι έκανε αίτηση για το ίδιο ριάλιτι. «Στη Φάρμα θα είναι όλα χάρμα. Δεν με ενδιαφέρει για το μαλλί, μπορώ να το έχω και αχτένιστα. Την έβλεπα την παλιά Φάρμα, τότε ήμουν και πολύ κοντά με τον Ορέστη Λάσκο και το έζησα από μέσα» υπογράμμισε.

Τέλος, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί και αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με το ΑΝΤ1 για να πάρει μέρος στη «Φάρμα». «Μου κάνει κάτι λίγο πιο χαριτωμένο σε σχέση με τα υπόλοιπα ριάλιτι. Είναι λίγο βουλικό όλο αυτό το σκηνικό, το οποίο δεν μου φαίνεται τόσο σκληρό όσο το Survivor». 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO