Αγριες Μέλισσες: Οι τέσσερις ηθοποιοί που επιστρέφουν στο Διαφάνι

Αγριες Μέλισσες: Οι τέσσερις ηθοποιοί που επιστρέφουν στο Διαφάνι

Τέσσερις ηθοποιοί που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό θα επιστρέψουν στις Άγριες Μέλισσες καθώς στα νέα επεισόδια θα δούμε πολλά flashback.

«θα αποκαλυφθούν πολλά μυστικά και θα πέσουν οι μάσκες. Κάποιοι ήρωες δεν είναι αυτοί που φαίνονται. Επιστρέφει ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος υποδύεται τον πατέρα του Δούκα και του Μιλτιάδη. Θα δούμε, λοιπόν, τι σχέση έχει ο πατέρας Σεβαστός με τον Βόσκαρη. Επιστρέφει, επίσης, η Εριέττα Μανούρη, η οποία υποδυόταν τη μητέρα των τριών αδελφών Σταμίρη. Παλιότερα είχαμε δει ότι αυτοκτόνησε. Ισχύει ή όχι; Τέλος, flashback θα δούμε και με τους Ανδρέα Κωνσταντίνου (Σέργιο) και Ιωάννη Αθανασόπουλο (Γιάννος)", ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «ευτυχείτε».

Τι θα δούμε σήμερα, Τετάρτη

Στο σημερινό επεισόδιο (6/1), ο Κωνσταντής είναι ερωτευμένος με τη Δρόσω και είναι αποφασισμένος να είναι μαζί της. Ακόμα κι όταν έρχεται ο Σωκράτης με τη Δόμνα για να λογαριαστούν, δεν κάνει πίσω στον χωρισμό. Ο Σωκράτης, όμως, δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη και αποφασίζει να του δώσει ένα γερό μάθημα. Ο Άγγελος μετανιωμένος για τον τρόπο που φέρθηκε στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, στο σπίτι του Τόλλια, προσπαθεί να επανορθώσει, αλλά η Σοφούλα δείχνει επηρεασμένη από το φλερτ του Βόσκαρη.

Ο Νέστορας αναγκάζεται να πάει στο τμήμα καθώς ο Νικολαΐδης, από την Ασφάλεια Βόλου, τον ανακρίνει για τον Μπεκιάρη. Μαζί με τον Προύσαλη, καταλαβαίνουν πως σφίγγει ο κλοιός γύρω τους. Η Ασημίνα βλέπει την αλλαγή στη συμπεριφορά του Νικηφόρου και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Η ξαφνική προθυμία του να επισκεφτούν το σπίτι του Κυριάκου και της Ουρανίας θα τη γεμίσει υποψίες. Τι θα κάνει ο Μπάμπης όταν θα βρεθεί μπροστά τους; Η Δρόσω ανακαλύπτει πως έχει αισθήματα για τον Κωνσταντή. Μια απρόσμενη επίσκεψη, όμως, από το παρελθόν της, θα ανατρέψει τα δεδομένα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα