Survivor 4 spoiler: Το έπαθλο που θα αλλάξει σημαντικά τη ζωή των παικτών

Survivor 4 spoiler: Το έπαθλο που θα αλλάξει σημαντικά τη ζωή των παικτών

Οι δύο ομάδες ρίχνονται αποφασισμένες στο στίβο μάχης του «Survivor 4» την Τρίτη (4/1), διεκδικώντας την ασυλία, υπάρχει όμως κι ένα έπαθλο που θα αλλάξει σημαντικά τη ζωή τους στον Άγιο Δομίνικο. Στις δύο παραλίες η ανάγκη για φαγητό φέρνει νέες εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες. Η Ανθή Σαλαγκούδη δίνει τη μερίδα της στον Γιώργο Κοψιδά και εκείνος δεν τη μοιράζεται με την ομάδα.

Το γεγονός κάνει έξαλλο τον Αλέξη Παππά, που θα βρει άλλη μία ευκαιρία να εκδηλώσει τις αρχηγικές του τάσεις στην ομάδα του - με την Κάτια Ταραμπάνκο να δείχνει τη σαφή της στήριξη στον Κοψιδά. Ο 34χρονος Αλέξης Παππάς είναι πρώην μοντέλο και ηθοποιός, και τον έχουμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ. 

Στο «Survivor 4» μπήκαν το πρώην μοντέλο και ορεινή δρομέας Ασημίνα Ιγγλέζου και η δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη για να ενισχύσουν τις ομάδες. Στο προηγούμενο επεισόδιο την ομελέτα έφαγαν οι «Μαχητές» με τους «Διάσημους» να περιορίζονται στο έπαθλο του κουίζ, ήτοι μια φρουτοσαλάτα. Δείτε το αποψινό τρέιλερ:

Στην εκπομπή «LoveIt» είδαμε πλάνα από από τον σημερινό αγώνα ασυλίας στον οποίο οι παίκτες παλεύουν για να καταφέρουν να μην διώξουν παίκτες από την ομάδα τους. Ο στίβος μάχης είναι δύσκολος και απαιτητικός και στο spoiler βλέπουμε πλάνα από τη μάχη της Κάτιας Ταραμπάνκο με την Μαριαλένα. 

Η 25χρονη παίκτρια των «Μαχητών» έχει σπουδάσει φυσική αγωγή στα ΤΕΦΑΑ και εργάζεται ως personal trainer σε γυμναστήρια. Έκανε πρωταθλητισμό στο καράτε και η καλύτερη στιγμή της καριέρας της ήταν όταν κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο στην κατηγορία της. 

Σήμερα συγκεντρώνονται οι ψήφοι για τον υποψήφιο προς αποχώρηση, αλλά και τον πιο δημοφιλή παίκτη - που την περασμένη εβδομάδα ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο.  

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα